Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

Jaka mata do Allroad

Wnętrze
ODPOWIEDZ
MarcinLeg
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Marcin
Rocznik: 2015
Moje auto: Allroad C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 TDI 272KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Diesel

Jaka mata do Allroad

Post autor: MarcinLeg » 08 maja 2014, 12:27

Proszę o informację jaką matę gumową bagażnika polecacie do Allroad C6. Chciałem zakupić z Rezawu ale dystrybutor dzwonił do producenta i odpowiedzieli mu, że nie produkują. Ta od A6C6 Avant podobno jest inna i nie pasuje. Proszę o podpowiedź. Pogrzebałem trochę w internecie ale nic nie znalazłem. Pozdrawiam Marcin.

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 08 maja 2014, 16:50

MarcinLeg, To jest to samo co w Avancie. Nie ma różnicy w bagażniku pomiędzy allroad a avant zwykły

MarcinLeg
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: MarcinLeg » 08 maja 2014, 17:42

Też tak myślę, ale obawy są, bagażnik w Allroad chyba jest trochę płytszy z racji Quatro, kobieta w sklepie internetowym powiedziała, że na pewno nie mają mat Rezaw do Allroada, są tylko do A6C6 Avant i Allroada przed 2004 r., a te od Avanta nie będą pasować i dowiadywała się u producenta w firmie Rezaw.
Pozdrawiam Marcin

Audi A7 Klub

Post autor: Audi A7 Klub » 08 maja 2014, 18:27

Hmm dziwna sprawa, przecież zwykłe Avanty również występowały (w sumie większość) z napędem quattro. A z tego co widziałem na zdjęciach to niczym się nie różnią bagażniki na moje oko.

MarcinLeg
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: MarcinLeg » 18 maja 2014, 00:17

Nie chciałbym kupić maty, która później do niczego mi się nie przyda, niestety nie mają w Legnicy takiej, żeby przymierzyć, może ktoś ma Allroada C6 i kupował już matę do bagażnika? Skoro producent Rezaw i sklep twierdzą, że nie będzie pasować to może coś w tym jest. Konkretnie pytałem w sklepie GJK Styling w Głuszycy koło Wałbrzycha, oni się specjalizują w matach i dywanikach. Pozdrawiam Marcin

[ Dodano: 2014-05-18, 00:17 ]
Zaryzykowałem i zakupiłem matę REZAW przeznaczoną do A6 Avant. Okazało się, że idealnie pasuje do Allroada, więc to jest dokładnie ten sam kształt podłogi bagażnika. Mają jakchś niedoinformowanych pracowników w dziale obsługi klienta. Może ta informacja przyda się w przyszłości innym użytkownikom Allroada C6. Tym samym wątek uważam za zamknięty, pozdrawiam użytkowników forum Marcin. :>

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl