Jaka mata do Allroad
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2015
- Moje auto: Allroad C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 272KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
Jaka mata do Allroad
Proszę o informację jaką matę gumową bagażnika polecacie do Allroad C6. Chciałem zakupić z Rezawu ale dystrybutor dzwonił do producenta i odpowiedzieli mu, że nie produkują. Ta od A6C6 Avant podobno jest inna i nie pasuje. Proszę o podpowiedź. Pogrzebałem trochę w internecie ale nic nie znalazłem. Pozdrawiam Marcin.
-
- Forum Audi A6 / A7
Też tak myślę, ale obawy są, bagażnik w Allroad chyba jest trochę płytszy z racji Quatro, kobieta w sklepie internetowym powiedziała, że na pewno nie mają mat Rezaw do Allroada, są tylko do A6C6 Avant i Allroada przed 2004 r., a te od Avanta nie będą pasować i dowiadywała się u producenta w firmie Rezaw.
Pozdrawiam Marcin
Pozdrawiam Marcin
-
- Forum Audi A6 / A7
Nie chciałbym kupić maty, która później do niczego mi się nie przyda, niestety nie mają w Legnicy takiej, żeby przymierzyć, może ktoś ma Allroada C6 i kupował już matę do bagażnika? Skoro producent Rezaw i sklep twierdzą, że nie będzie pasować to może coś w tym jest. Konkretnie pytałem w sklepie GJK Styling w Głuszycy koło Wałbrzycha, oni się specjalizują w matach i dywanikach. Pozdrawiam Marcin
[ Dodano: 2014-05-18, 00:17 ]
Zaryzykowałem i zakupiłem matę REZAW przeznaczoną do A6 Avant. Okazało się, że idealnie pasuje do Allroada, więc to jest dokładnie ten sam kształt podłogi bagażnika. Mają jakchś niedoinformowanych pracowników w dziale obsługi klienta. Może ta informacja przyda się w przyszłości innym użytkownikom Allroada C6. Tym samym wątek uważam za zamknięty, pozdrawiam użytkowników forum Marcin.
[ Dodano: 2014-05-18, 00:17 ]
Zaryzykowałem i zakupiłem matę REZAW przeznaczoną do A6 Avant. Okazało się, że idealnie pasuje do Allroada, więc to jest dokładnie ten sam kształt podłogi bagażnika. Mają jakchś niedoinformowanych pracowników w dziale obsługi klienta. Może ta informacja przyda się w przyszłości innym użytkownikom Allroada C6. Tym samym wątek uważam za zamknięty, pozdrawiam użytkowników forum Marcin.