Witam,
Mam problem z elektryczna regulacja fotela kierowcy (Anglik) gora/dol. Przy naciskaniu przycisku slychac jak silniczek pracuje lecz fotel nie reaguje... Tak jak by sie cos zacielo.
Teraz pytanie czy mozna to naprawic czy trzeba wymienic mechanizm? silniczek ? czy cala rame z mechanizmami... Jedni mowia ze caly fotel trzeba wymieniac, inni znow ze mozna mechanizm...
Mial ktos podobny problem ? Prosze o pomoc !
Pozdrawiam
Elektryczna regulacja fotela kierowcy gora/dol - problem!
Elektryczna regulacja fotela kierowcy gora/dol - problem!
Bylo
Nissan Primera P10 2.0GTX
Audi A4 1.9 TDI
Vauxhall Vectra 1.8 SRi
JEST AUDI A6 C6 2.7TDI QUATTRO Multitronic
Nissan Primera P10 2.0GTX
Audi A4 1.9 TDI
Vauxhall Vectra 1.8 SRi
JEST AUDI A6 C6 2.7TDI QUATTRO Multitronic
-
- Forum Audi A6 / A7
Sprawdź czy silnik pracuje, gdy nie będzie pracował spróbuj podpiąć go na krótko pod akumulator, wtedy będziesz wiedział czy to wina silnika czy czegoś innego, strona podania napięcia jest obojętna gdyż będzie się wtedy kręcił w lewo lub w prawo. W wypadku gdy silnik chodzi możliwe że doszło do uszkodzenia ślimaka plastikowego w takim aluminiowym mechanizmie który jest przykręcony do silnika. (najczęstsza awaria)
-
- Forum Audi A6 / A7
podpinam się pod pytanie:
u mnie tez w fotelach przod wszystko działa oprócz gora/dol ale jak naciskam knefel w dol lub gore to slychac brzęczenie ale fotel nie reaguje kierowcy i pasażera .
Co jest przyczyna ? Jestem tu nowy i laik fure mam od 2 tyg. bardzo proszę o pomoc.
Dziekuje
[ Dodano: 2018-01-23, 19:04 ]
czy ktoś jest w stanie mi pomoc z tymi fotelami ?
[ Dodano: 2018-02-07, 18:52 ]
Ktoś zaradzi coś z tymi fotelami?
u mnie tez w fotelach przod wszystko działa oprócz gora/dol ale jak naciskam knefel w dol lub gore to slychac brzęczenie ale fotel nie reaguje kierowcy i pasażera .
Co jest przyczyna ? Jestem tu nowy i laik fure mam od 2 tyg. bardzo proszę o pomoc.
Dziekuje
[ Dodano: 2018-01-23, 19:04 ]
czy ktoś jest w stanie mi pomoc z tymi fotelami ?

[ Dodano: 2018-02-07, 18:52 ]
Ktoś zaradzi coś z tymi fotelami?

-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7