Udało mi się kupić fotel z anielskiej wersji na wymianę (mój jest już dosyć przetarty). Mam w związku z tym kilka pytaĂą:
1. Pasy mocowane są do fotela na nity, czy możliwe jest więc jakies "bezinwazyjne" zamocowanie starego pasa na wymieniany fotel (w tym, który kupiłem pas jest po prostu ucięty). Szczerze mówiąc nie przychodzi mi nic do głowy.
2. "Nowy" fotel ma el. pompowane oparcie na odcinku ledzwiowym - w moim tego nie ma. Czy standardowo znajduja się w podłodze dodatkowe gniazdka? (zakładam, że tak).
3. Czy wreszcie - jest to operacja do wykonania samodzielnego, czy lepiej zlecić ją fachowcowi (i przy okazji jaka powinna być rozsądna cena za taką usługę).
Z góry dziękuję i pozdrawiam
[Audi A6 C6] A6 C6 (2006) wymiana przedniego fotela
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
1 zdejmujesz zalepke od pasa przy fotelu przesowasz uchwyt w dol i nasz pasik ladnie schodzi przez to wieksze oczko w uchwycie.
2 Trzeba dorobic pinologie sterowania ledzwiami lub zostawic jak jest -malo sie to przydaje.
3 Jak najbardziej tak potrzebujesz tylko torxa 10mm 12-ramiennego do odkrecenia foteli.
2 Trzeba dorobic pinologie sterowania ledzwiami lub zostawic jak jest -malo sie to przydaje.
3 Jak najbardziej tak potrzebujesz tylko torxa 10mm 12-ramiennego do odkrecenia foteli.
Pierwszy, najlepszy forum Audi A6 w Polsce - A6Klub.PL !