[A6 C5]Zmiana welurowej tapicerki na skorzana?
-
- Forum Audi A6 / A7
[A6 C5]Zmiana welurowej tapicerki na skorzana?
Koledzy moje pytanko brzmi mam okazje kupic czarna skore w stanie idealnym siedzenia boczki i podlokietnik za 1500zl i w tych skorzanych fotelach jest z boku takie kuleczko chyba to jest od masarzu czy jak wymienie moje siedzenia na takie i wepne kostki to bedzie to chodzic?i 2 pytanie skora chyba jest po lifcie czy te listwy drzwiowe nie bede sie roznic kolorem mam taki jakby karbon nie drewno? 

Ostatnio zmieniony 30 mar 2009, 23:16 przez dziadzia1000, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: [A6 C5]Zmiana welurowej tapicerki na skorzana?
To nie jest do masarzu tylko regulujesz sobie podparcie kregow (siedzeni moze byc wklesle lub wypukle preawie)dziadzia1000 pisze:Koledzy moje pytanko brzmi mam okazje kupic czarna skore w stanie idealnym siedzenia boczki i podlokietnik za 1500zl i w tych skorzanych fotelach jest z boku takie kuleczko chyba to jest od masarzu czy jak wymienie moje siedzenia na takie i wepne kostki to bedzie to chodzic?i 2 pytanie skora chyba jest po lifcie czy te listwy drzwiowe nie bede sie roznic kolorem mam taki jakby karbon nie drewno?
M.
-
- Forum Audi A6 / A7
sam właśnie się tym interesuję i znalazłem kilka opisów, że jednak nie pasuje. Są różnice między sedanem a kombi.davidos82 pisze:Panowie powiedzcie mi jedno, bo przeglądając forum spotkałem się z różnymi opiniami i sam teraz nie wiem. Mianowicie czy tapicerka (boczki drzwi i kanapa) od Avanta podejdzie do sedana??
było: A6 C5 2.8 Q
jest: BMW e91 320d wirus 197KM/414Nm
jest: BMW e91 320d wirus 197KM/414Nm
-
- Forum Audi A6 / A7
Kurcze szkoda, bo większość tapicerek na sprzedaż jest od wersji AvantMarvik pisze:sam właśnie się tym interesuję i znalazłem kilka opisów, że jednak nie pasuje. Są różnice między sedanem a kombi.davidos82 pisze:Panowie powiedzcie mi jedno, bo przeglądając forum spotkałem się z różnymi opiniami i sam teraz nie wiem. Mianowicie czy tapicerka (boczki drzwi i kanapa) od Avanta podejdzie do sedana??