Witam
Posiadam A6 C5 1997 rok, więc totalny przedlift z ogromną kierownicą czteroramienną....
Czy taka kierka:   http://moto.allegro.pl/kierownica-s-lin ... 06142.html    jest mniejsza i czy podejdzie do przedlifta bez problemu? 
Głównie chodzi w sumie o to żeby to było trochę mniejsze bo obecnie w tirach są takie kierownice jak w audi.. masakra

[Audi A6 C5] Zmiana kierownicy na s-line
- 

piotrek24dm
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
 - Rocznik: 2005
 - Moje auto: A6 C6
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 3.2 FSI 255KM
 - Napęd: Quattro
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Benzyna

Ja osobiście jak kupiłem swoją A6 miałem już coś takiego i wygląda że nie jest to jakaś przeróbka fabrycznie powinna pasować 

![Obrazek]()

Piotrku... spójrz, to jest naprawdę proste z ustawieniem profilu auta: nowosci-i-komunikaty/poprawki-nowe-foru ... 00518.html
						Witam 
Ja mam takie pytanko posiadam kierownicę od audi TT 03R czyli ta z tym dołem prostym i chciałem zamontować ja do audi s6 wieloklinem pasuje ale poduszka nie za bardzo pasuje bo w aucie mam zamontowana na jedna wtyczkę a ta od audi tt ma dwie wtyczki . czy wystarczy wymienić taśmę pod kierownicą czy jeszcze jakieś sensory ?

Ja mam takie pytanko posiadam kierownicę od audi TT 03R czyli ta z tym dołem prostym i chciałem zamontować ja do audi s6 wieloklinem pasuje ale poduszka nie za bardzo pasuje bo w aucie mam zamontowana na jedna wtyczkę a ta od audi tt ma dwie wtyczki . czy wystarczy wymienić taśmę pod kierownicą czy jeszcze jakieś sensory ?