Witam
Posiadam A6 C5 1997 rok, więc totalny przedlift z ogromną kierownicą czteroramienną....
Czy taka kierka: http://moto.allegro.pl/kierownica-s-lin ... 06142.html jest mniejsza i czy podejdzie do przedlifta bez problemu?
Głównie chodzi w sumie o to żeby to było trochę mniejsze bo obecnie w tirach są takie kierownice jak w audi.. masakra
[Audi A6 C5] Zmiana kierownicy na s-line
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Moje auto: A6 C5
- Rocznik: 2003
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7T 230KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Ja osobiście jak kupiłem swoją A6 miałem już coś takiego i wygląda że nie jest to jakaś przeróbka fabrycznie powinna pasować
Piotrku... spójrz, to jest naprawdę proste z ustawieniem profilu auta: nowosci-i-komunikaty/poprawki-nowe-foru ... 00518.html
Witam
Ja mam takie pytanko posiadam kierownicę od audi TT 03R czyli ta z tym dołem prostym i chciałem zamontować ja do audi s6 wieloklinem pasuje ale poduszka nie za bardzo pasuje bo w aucie mam zamontowana na jedna wtyczkę a ta od audi tt ma dwie wtyczki . czy wystarczy wymienić taśmę pod kierownicą czy jeszcze jakieś sensory ?
Ja mam takie pytanko posiadam kierownicę od audi TT 03R czyli ta z tym dołem prostym i chciałem zamontować ja do audi s6 wieloklinem pasuje ale poduszka nie za bardzo pasuje bo w aucie mam zamontowana na jedna wtyczkę a ta od audi tt ma dwie wtyczki . czy wystarczy wymienić taśmę pod kierownicą czy jeszcze jakieś sensory ?