Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

Siedzenia elektryczne sedan wiązki?

Wnętrze
ODPOWIEDZ
seba88zg
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Siedzenia elektryczne sedan wiązki?

Post autor: seba88zg » 05 wrz 2013, 16:16

Witam mam pytanie co do siedzeń posiadam zwykłe siedzenia ze sterowaniem elektrycznym góra dół przycisk języczek, mam okazje kupić komplet skórzanych siedzeń tyle że mają one dwa przyciski okrągły i języczek do sterowania przód tył góra dół czy podejdę one bez przerabiania wiązki i wystarczy montaż p&p???? z góry dziękuje za odpowiedz szukałem w wielu tematach i nie znalazłem dokładniej odpowiedzi.
;D

raggaman
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Radek
Rocznik: 1997
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Avant
Silnik: 1.8T AEB 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: raggaman » 05 wrz 2013, 20:33

Nic nie przerabiasz, sadzasz nowy fotel, podpinasz i wsio. Jesli polift to tylko masz inne kostki od poduszek.

Awatar użytkownika
kot919
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Audi Forum
Rocznik: 2001
Moje auto: S6 C5
Silnik: 3.0 TFSI 300KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Tiptronic

Re: Siedzenia elektryczne sedan wiązki?

Post autor: kot919 » 06 wrz 2013, 00:41

seba88zg pisze:Witam mam pytanie co do siedzeń posiadam zwykłe siedzenia ze sterowaniem elektrycznym góra dół przycisk języczek, mam okazje kupić komplet skórzanych siedzeń tyle że mają one dwa przyciski okrągły i języczek do sterowania przód tył góra dół czy podejdę one bez przerabiania wiązki i wystarczy montaż p&p???? z góry dziękuje za odpowiedz szukałem w wielu tematach i nie znalazłem dokładniej odpowiedzi.
Z podłączeniem jest ta jak napisał Kolega raggaman.
Fotele które chcesz kupić są unoszone góra-dół (tym własnie 'języczkiem') i mają dodatkowo regulację odcinka lędźwiowego (w skrócie regulujesz sobie wybrzuszenie oparcia - tak jak napisałeś góra dół, przód tył). Nie wiem za ile chcesz kupić te siedzenia, jednakże gdybym to ja stanął przed takim wyborem, to wolałbym poszukać siedzeń z pełną elektryką :-) (dwa 'suwaczki' do pełnej regulacji góra-dół, przód-tył, oparcie, oraz pochylenie + okrągły do sterowania odcinkiem lędźwiowym)

raggaman
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Radek
Rocznik: 1997
Moje auto: A6 C5
Silnik: 1.8T AEB 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual

Post autor: raggaman » 06 wrz 2013, 10:15

Dokładnie. Te z pełną elektryką są fajne i jeśli chodzi o możliwość regulacji to przebijają nawet Recaro.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja