Siedzenia elektryczne sedan wiązki?
Siedzenia elektryczne sedan wiązki?
Witam mam pytanie co do siedzeń posiadam zwykłe siedzenia ze sterowaniem elektrycznym góra dół przycisk języczek, mam okazje kupić komplet skórzanych siedzeń tyle że mają one dwa przyciski okrągły i języczek do sterowania przód tył góra dół czy podejdę one bez przerabiania wiązki i wystarczy montaż p&p???? z góry dziękuje za odpowiedz szukałem w wielu tematach i nie znalazłem dokładniej odpowiedzi.
;D
- kot919
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Audi Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: Siedzenia elektryczne sedan wiązki?
Z podłączeniem jest ta jak napisał Kolega raggaman.seba88zg pisze:Witam mam pytanie co do siedzeń posiadam zwykłe siedzenia ze sterowaniem elektrycznym góra dół przycisk języczek, mam okazje kupić komplet skórzanych siedzeń tyle że mają one dwa przyciski okrągły i języczek do sterowania przód tył góra dół czy podejdę one bez przerabiania wiązki i wystarczy montaż p&p???? z góry dziękuje za odpowiedz szukałem w wielu tematach i nie znalazłem dokładniej odpowiedzi.
Fotele które chcesz kupić są unoszone góra-dół (tym własnie 'języczkiem') i mają dodatkowo regulację odcinka lędźwiowego (w skrócie regulujesz sobie wybrzuszenie oparcia - tak jak napisałeś góra dół, przód tył). Nie wiem za ile chcesz kupić te siedzenia, jednakże gdybym to ja stanął przed takim wyborem, to wolałbym poszukać siedzeń z pełną elektryką