wiem, czytalem, ze sa problemy z nimi.. a jednak sie tym zajme lada tydzien
[A6 C6] Wymiana oświetlenia wewnętrznego na LED
-
3.0 BMK 224KM
- Adxs
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ma ktoś jakieś fotki jak takie ledy w środku świecą w nocy ?
Brat ma w B5 ledy to takie zimne białe światło daje...
Bardziej razi w oczy niż oświetla cokolwiek 
Brat ma w B5 ledy to takie zimne białe światło daje...
kontakt administratora:
Polecam!
Polecam!
-
Tomas
w nocy jest bidnie a najgorzej jak masz czarną tapicerke białe zimne swiatło ,miałem przez chwile i zmieniłem na zwykłe żarowki,niestety ledy nie słuzyły mojej pani makijaze te sprawy zle wyglądają w takim swietleAdxs pisze:Ma ktoś jakieś fotki jak takie ledy w środku świecą w nocy ?
Brat ma w B5 ledy to takie zimne białe światło daje...Bardziej razi w oczy niż oświetla cokolwiek
moim zdaniem to kwestia gustu niektorzy zachwycają się ledami w srodku, dla mnie zwykłe światełko jest ok

Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 10:07 przez Tomas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adxs
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Adam
- Rocznik: 2009
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 FSI 220KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Kontakt:
no i ciesze się, że odpowiedziałeś... Mam właśnie czarną skórę i podejrzewałbym, że wyglądało by to co najmniej źle 
Szkoda, że w C6 już tak nie przeważa kolor czerwony ;P w B6 robiłem wszystko pod ten kolor.
P.S. Na podłokietniku to Nokia E72 ?
Szkoda, że w C6 już tak nie przeważa kolor czerwony ;P w B6 robiłem wszystko pod ten kolor.
P.S. Na podłokietniku to Nokia E72 ?
kontakt administratora:
Polecam!
Polecam!
-
marcinek206
- Forum Audi A6 / A7

Witam kolegów.
Otóż od 2 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem tego auta,najbardziej mnie denerwuje brak w mojej wersji mp3 ciężko mi sie pogodzić z tym iż taka klasa auta i niema z czego muzyki posłuchać bo przecież wysłużone CD zastępują twarde dyski itd,brakuje mi też TV a chcąc to posiadać trzeba wydać niemałą kasę ,ale posiadam w zamian fajny bajer jakim jest pakiet oświetlenia ambientelight (wnetrze) naprawde na ten okres długich wieczorów jest the best
ale przyglądając sie uważnie nie swieci mi w tapicerce przednich drzwi od pasażera ,to jest taka listwa led jesli by ktoś wiedział gdzie można taką nabyć proszę o kontakt i chciałbym tez wymienić te żółte światła na ledy włącznie z rejestracją a nawet może i żarówki do jazdy dziennej. Szukałem na aledrogo tylko nie chce kupic takich co na fisie bedzie wyskskiwał błąd,a niezabardzo się znam na tych sprawach.
Proszę o propozycję i z góry dziękuję
POZDRAWIAM
Otóż od 2 tyg. jestem szczęśliwym posiadaczem tego auta,najbardziej mnie denerwuje brak w mojej wersji mp3 ciężko mi sie pogodzić z tym iż taka klasa auta i niema z czego muzyki posłuchać bo przecież wysłużone CD zastępują twarde dyski itd,brakuje mi też TV a chcąc to posiadać trzeba wydać niemałą kasę ,ale posiadam w zamian fajny bajer jakim jest pakiet oświetlenia ambientelight (wnetrze) naprawde na ten okres długich wieczorów jest the best
Proszę o propozycję i z góry dziękuję
POZDRAWIAM
Pozdrawiam chako 
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Tomek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: S-tronic
Kupowałem od tego użytkownika: LiNK SMD LED pod tablice rejestracyjną C5W/C10W chyba 36mm i pod drzwi W5W. ÂŚwiecą ładnie, nie migają i co najważniejsze nie powodują błędów na FIS'ie.
-
0x4B25A
-
0x4B25A