Montaż haka holowniczego Westfalia automat - fotostory
- stefank
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Stefan
- Moje auto: A6 C8
- Rocznik: 2019
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TDI 326KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
To trochę dziwnie bo STOP lewy i prawy jest na jednym pinie.
STOP nie działa też tylko z lewej? - jeżeli z obu to sprawdziłbym jeszcze raz podłączenie przewodów we wtyczce albo przy sterowniku.
Najlepiej to z miernikiem sprawdzić czy we wtyczce na pinach od kierunku, stopu itd. pojawia się napięcie po włączeniu (sterownik jakby był uszkodzony to raczej cały a nie wybiórczo).
STOP nie działa też tylko z lewej? - jeżeli z obu to sprawdziłbym jeszcze raz podłączenie przewodów we wtyczce albo przy sterowniku.
Najlepiej to z miernikiem sprawdzić czy we wtyczce na pinach od kierunku, stopu itd. pojawia się napięcie po włączeniu (sterownik jakby był uszkodzony to raczej cały a nie wybiórczo).
Re: hak
Bardzo słaby opis. Brak schematów podłączeń. brak ilustracji przedstawiających otwory montażowe. No i jeszcze brak opisu demontażu zderzak bo już był opisany i trzeba sobie poszukać. A potem ktoś tego szuka. i w każdym wątku można przeczytać "demontaż zderzaka był już opisany w innym temacie" A człowiek traci pół dnia zanim się do niego dogrzebie. Reasumując ten opis w skali 1-10 ocenił bym 2 bo jest bardzo niefachowy.Sambi pisze:Super opis, napewno niejednemu sie przyda. Ciekawe czy w kombi elektryka taka sama?
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Moje auto: A6 C4
- Rocznik: 1993
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Mogę Was dopytać o ceny haka, wiazki, modułu? Coś drogawo na alledrogo http://allegro.pl/audi-a6-c6-hak-4f0800 ... 02976.html
Mam obecnie inny hak montowany w ASO - GDW z dopinaną kulą. Niestety kula gdzieś zagineła i jest nie do kupienia.
Mogę zamontować narazie sam ori hak, a instalacje zostawić istniejącą?
Hak będzie służył w99% jako uchwyt na bagaznik rowerowy
Mam obecnie inny hak montowany w ASO - GDW z dopinaną kulą. Niestety kula gdzieś zagineła i jest nie do kupienia.
Mogę zamontować narazie sam ori hak, a instalacje zostawić istniejącą?
Hak będzie służył w99% jako uchwyt na bagaznik rowerowy
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Moje auto: A6 C6
- Rocznik: 2009
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
-