A6 C6 MMI Update opis aktualizacji - Fotorelacja ver.0.2
- alexpulawy
- Forum Audi A6 / A7
Dobrze gadaszDomel48 pisze:Z tego co pamietam to gdzies pisalo chyba ,ze mozna.Jak mowie nieprawde to niech Ktos poprawi.Waruek to niczym sie nie bawic i nie skakac po kanapach.

KL4K50N, jak chcesz też aktualizować BT to zatankuj furkę bo sam update BT trwa ok. 50min

- alexpulawy
- Forum Audi A6 / A7
alexpulawy, No na starym sofice desire s miało książkę.
PS: 73% aktualizacji :D, siedze w aucie i czekam na ostatnią płytkę z 5570
[ Dodano: 2012-10-14, 13:46 ]
No i po aktualizacji
Obecny soft 5570, BT już widzi nokię i książkę i jest cacy. Teraz tylko muszę zamówić kabelek i jazda z zielonym menu itp
PS: 73% aktualizacji :D, siedze w aucie i czekam na ostatnią płytkę z 5570

[ Dodano: 2012-10-14, 13:46 ]
No i po aktualizacji

- alexpulawy
- Forum Audi A6 / A7
zwirusek, 5150 to CD nr.1, aktualizacja BT to CD nr.2, a 5570 to CD nr.3
Apropos, zapraszam do odwiedzenia naszego forum w UK Audi-Maniacs

Apropos, zapraszam do odwiedzenia naszego forum w UK Audi-Maniacs

Witam
Nagrałem 3 płyty aktualizacyjne na płyty TDK CD-R programem imgburn "zapisz obraz na dysk" ustawilem predkość x2.
Niby wszystko poszło ok.
Mam soft 5150 po polsku.
Wkładam cd 1 do czytnika wszystko idzie ok widzi płyte i zawartość ale Po naciśnięciu Start Download wyskakuje
"No device is selected for updating"
Co to znaczy?
Moze nie powinienem cd 1 wkladac majac ten soft tylko zaczac od cd 2 czyli bluetooth?
Nagrałem 3 płyty aktualizacyjne na płyty TDK CD-R programem imgburn "zapisz obraz na dysk" ustawilem predkość x2.
Niby wszystko poszło ok.
Mam soft 5150 po polsku.
Wkładam cd 1 do czytnika wszystko idzie ok widzi płyte i zawartość ale Po naciśnięciu Start Download wyskakuje
Co to znaczy?
Moze nie powinienem cd 1 wkladac majac ten soft tylko zaczac od cd 2 czyli bluetooth?
- UneeK
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
prezes99 pisze:Witam
Niby wszystko poszło ok.
Mam soft 5150 po polsku.
Co to znaczy?
Na płycie CD1 jest soft 5150 (a ten soft masz juz wgrany). Na CD2 masz aktualizację Bluetooth, a dopiero na CD3 masz soft 5570. Także jeśli chcesz zrobić jakiś update - włóż CD2, a jeśli potrzeba Ci nowszego softu (ENGLISH) pakuj CD3.