A6 C6 MMI Update opis aktualizacji - Fotorelacja ver.0.2
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
panowie, wczoraj sie bawilem.. i przy mojej wersji.. 28.X.X chyba, BT i jego komponenty dzialaja OK.
Ba, nawet PIN moge zmieniac etc..
Z ksiazka nie mam problemow, zadnej zwiechy.. etc.
Tak mysle, ze w tym przypadku, nei warto aktualizowac BT przy MMI :? :?
Druga sprawa.. sadzicie, ze bez prostownika, na samym AKU, przy tej temp. ok +2/+5st pociagnie mi cala aktualizacje..
:mrgreen:
W sierpniu bylem na przegladzie w ASO i stan mojego AKU wg ich urzadzenia pomiarowego to 83%, mimo, ze MMI pokazuje 100% :lol:
Ba, nawet PIN moge zmieniac etc..
Z ksiazka nie mam problemow, zadnej zwiechy.. etc.
Tak mysle, ze w tym przypadku, nei warto aktualizowac BT przy MMI :? :?
Druga sprawa.. sadzicie, ze bez prostownika, na samym AKU, przy tej temp. ok +2/+5st pociagnie mi cala aktualizacje..

W sierpniu bylem na przegladzie w ASO i stan mojego AKU wg ich urzadzenia pomiarowego to 83%, mimo, ze MMI pokazuje 100% :lol:
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Dirty,
no ja polece z 21.X.X na 51.5.0
BT sobie podaruje, bo mam wszytskie opcje jaki mi sa potrzebne, a ktore opisywalem w watkach wczesniejszych...
teraz siedze nad zmieniarka 6xCD + mp3.. i zastanawiam sie.. czy pojdzie jeszcze na moim sofcie.. czy jednak update bedzie konieczny w MMI..
z drugiej strony.. czy to wina zmieniarki czy moze MMI, ze czyta format mp3 i wysyla odpowiedni sygnal do MMI.. czy moze to zasluga jednak MMI..
bo laser odczyta wszytsko.. problem w tym.. co to zdekoduje.. :?:

no ja polece z 21.X.X na 51.5.0
BT sobie podaruje, bo mam wszytskie opcje jaki mi sa potrzebne, a ktore opisywalem w watkach wczesniejszych...
teraz siedze nad zmieniarka 6xCD + mp3.. i zastanawiam sie.. czy pojdzie jeszcze na moim sofcie.. czy jednak update bedzie konieczny w MMI..
z drugiej strony.. czy to wina zmieniarki czy moze MMI, ze czyta format mp3 i wysyla odpowiedni sygnal do MMI.. czy moze to zasluga jednak MMI..
bo laser odczyta wszytsko.. problem w tym.. co to zdekoduje.. :?:

Witam mam problem z moim MMI (wersja jaka była to 0350) bawiłem się w menu serwisowym i coś zaznaczyłem, że teraz wyświetla mi tylko "Bootloader ... 1.24" i nic nie działa nie chowa się wyświetlacz. Próbowałem wgrać różne softy ale niestety nie idzie wywala jakiś błąd "HMI...." Może ktoś wie co zrobić żeby podnieść to MMI?