I brak nazw ulic - w mieście klapa :mrgreen:pama pisze:najbardziej przekonuje mnie '3D' widok na ekranie w navi
ale jak wyczytalem, to:
A6 C6 MMI Update opis aktualizacji - Fotorelacja ver.0.2
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Forum Tomasz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
pan42,
znaczy, ze jak pojade, to nie bede widzial nazw ulic..
ale to w 3D tylko.. czy 2D takze..?
uuu.. :roll:
[ Dodano: 2010-10-29, 14:13 ]
a tak w ogole, to ktos moze sie podzielic swoimi odczuciami po przesiadce na ver 5570..
ulatwiloby to mi decyzje, bo moze sie okazac, ze to tylko pozorne ulepszenie
coooo???I brak nazw ulic - w mieście klapa
znaczy, ze jak pojade, to nie bede widzial nazw ulic..

uuu.. :roll:
[ Dodano: 2010-10-29, 14:13 ]
a tak w ogole, to ktos moze sie podzielic swoimi odczuciami po przesiadce na ver 5570..

ulatwiloby to mi decyzje, bo moze sie okazac, ze to tylko pozorne ulepszenie

- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Modrzej,
jak zrobiles downgrade..
bo szukalem w temacie.. ale nie znalazlem.. zrerwszta kazdy pisze, ze tez zrobil.. ale nikt nie napisze dokladnie jak :oops:
tak sie zastanawiam, mam werjse softu chyba 24.X.X
ksiazke z telefonu mam obslugiwana bez problemu, zreszta, po tym co wyczytalem, to zadnych wiekszych rewelacji z BT nie bedzie po update softu..
wybierania glosowego nie probowalem, bo nie mam cierpliowsci do tego urzadzenia i ono nie rozumie mojego akcentu niemieckiego :D:D:D
jedyne co w ksiazce w BT.. to jak mam 1 osobe, i kilka numerow pod jednym kontaktem... to AUDI rozdziela mi to na te same kontakty. ( o tej samej nazwie) ale pod kazdym przypisuje tylko jeden nr telefonu :mrgreen:
takze, mam 3 narzeczone.. i kazda ma inny numer
jak zrobiles downgrade..

bo szukalem w temacie.. ale nie znalazlem.. zrerwszta kazdy pisze, ze tez zrobil.. ale nikt nie napisze dokladnie jak :oops:
tak sie zastanawiam, mam werjse softu chyba 24.X.X
ksiazke z telefonu mam obslugiwana bez problemu, zreszta, po tym co wyczytalem, to zadnych wiekszych rewelacji z BT nie bedzie po update softu..
wybierania glosowego nie probowalem, bo nie mam cierpliowsci do tego urzadzenia i ono nie rozumie mojego akcentu niemieckiego :D:D:D
jedyne co w ksiazce w BT.. to jak mam 1 osobe, i kilka numerow pod jednym kontaktem... to AUDI rozdziela mi to na te same kontakty. ( o tej samej nazwie) ale pod kazdym przypisuje tylko jeden nr telefonu :mrgreen:

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Karol
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.6 326KM
- Skrzynia: S-tronic
pama pisze:
jak zrobiles downgrade..![]()
Przeczytaj dokładnie gdzie trza postawić ptaszki
Przełącz na angielski . Jak źle wypowiesz to pani będzie chciała deletować całą książkę:)
Fajny bajer bo nawet rozpoznaje czy numer domowy, do pracy czy komórka.
Bynajmniej na moim MIO A702 ładnie rozpoznaje.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2010, 09:42 przez carlos666, łącznie zmieniany 1 raz.
- pama
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
carlos666,

probowalem juz wklepac.. i wypowiedziec nr tylko narzeczonej... a na koncu przy ostatnim numerze.. CANCEL pani powiedziala ladnym glosem :D:D: hahahah
ale to juz podczas intalacji, masz na mysli..Przeczytaj dokładnie gdzie trza postawić ptaszki

ang czy niem. to zadna roznica:))) ale obu probowalem, a wydaje mi sie, ze mowie biegle w obuPrzełącz na angielski . Jak źle wypowiesz to pani będzie chciała deletować całą książkę:)

probowalem juz wklepac.. i wypowiedziec nr tylko narzeczonej... a na koncu przy ostatnim numerze.. CANCEL pani powiedziala ladnym glosem :D:D: hahahah
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Karol
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.6 326KM
- Skrzynia: S-tronic
aby uaktywnić downgrade trzeba wejść w zielone menu serwisowe i zaznaczyć opcje na samym końcu listy.
Poczytaj wątek od pierwszej strony, mi też to trochę zajęło zanim załapałem.
Kilka razy nawet wysypałem cały soft
Na szczęście boot loader sam wszystko przywrócił.
Komendy głosowe trzeba wymawiać wyraźnie, nie bez znaczenia są szumy podczas jazdy.Zwłaszcza jak się ciśnie 200km/h na zimówkach...
jak wymawiałem "book" za miękko to chciała kasować całą książkę :mrgreen:
Poczytaj wątek od pierwszej strony, mi też to trochę zajęło zanim załapałem.
Kilka razy nawet wysypałem cały soft

Komendy głosowe trzeba wymawiać wyraźnie, nie bez znaczenia są szumy podczas jazdy.Zwłaszcza jak się ciśnie 200km/h na zimówkach...
jak wymawiałem "book" za miękko to chciała kasować całą książkę :mrgreen: