troszke zejdzie ten mroz to wezme sie za to.zregenerowałbym altka ale nawet nie mam gdzie kurde jak tak patrzałem
 troszke zejdzie ten mroz to wezme sie za to.zregenerowałbym altka ale nawet nie mam gdzie kurde jak tak patrzałem  zostaje regulator sam narazie jak wymontuje,chyba ze znajde kogoś do tego czasu kto sie zajmuje regenerowanie i robi to dobrze do tego jeszcze.
 zostaje regulator sam narazie jak wymontuje,chyba ze znajde kogoś do tego czasu kto sie zajmuje regenerowanie i robi to dobrze do tego jeszcze. [ Dodano: 2014-01-31, 10:07 ]
Teacher..tak widze ze Ty blisko Katowic mieszkasz,w następnym tygodniu możliwe że bede tam blisko bo sie wybieram
 rok temu byłem tam mercem ojca i padł mi na trasie altek to wiem ze gdzieś w bytomiu ładnie mi zregenerowali
 rok temu byłem tam mercem ojca i padł mi na trasie altek to wiem ze gdzieś w bytomiu ładnie mi zregenerowali  heh
 heh 

mysle ze jak sie da glosniej to wyraznie slychac kiedy wlacza sie owy przekazniki jak reaguje na to wskaznik, obroty nie skacza, a przygasajacych lampek nie nagrałem bo jasno
  mysle ze jak sie da glosniej to wyraznie slychac kiedy wlacza sie owy przekazniki jak reaguje na to wskaznik, obroty nie skacza, a przygasajacych lampek nie nagrałem bo jasno ![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)