Spokojnie mi to mechanik ogarnął z kanału. Ledwo zdążyłem kawę wypić

Kupowałem Beru. Dałem coś ponad stówę z tego co pamiętam. Zamiennik się różnił pomimo dobrania go z katalogu.
 Zobaczymy co będzie jak upały wrócą
 Zobaczymy co będzie jak upały wrócą  
 Od razu masy poczyścić i śmigać
 Od razu masy poczyścić i śmigać  To że akumulator jest nowy to jeszcze nie oznacza że dobry. Mi nowa Centra Futura padła po 2,5 miesiąca
 To że akumulator jest nowy to jeszcze nie oznacza że dobry. Mi nowa Centra Futura padła po 2,5 miesiąca  
 Szkoda że nie widzę jak to wygląda na żywo bo pewnie można by coś wykombinować. Powiem tak: mi 2 mechaników mówiło że trzeba przód zwalać po czym przyszedł mój były uczeń z technikum samochodowego. Wyjął i włożył altek na miejsce w 30 minut nie spiesząc się zbytnio. U mnie silnik jak krówsko a jakoś się dało więc u Ciebie kolego też powinno pójść. Jeśli chcesz to zadzwonię do chłopaka żeby mi powiedział jak to zrobił. Może Tobie to coś pomoże
 Szkoda że nie widzę jak to wygląda na żywo bo pewnie można by coś wykombinować. Powiem tak: mi 2 mechaników mówiło że trzeba przód zwalać po czym przyszedł mój były uczeń z technikum samochodowego. Wyjął i włożył altek na miejsce w 30 minut nie spiesząc się zbytnio. U mnie silnik jak krówsko a jakoś się dało więc u Ciebie kolego też powinno pójść. Jeśli chcesz to zadzwonię do chłopaka żeby mi powiedział jak to zrobił. Może Tobie to coś pomoże