[A6 C5] Wrzucilem moja A6 El-shake na zimowki :))
- 

misiak78
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
[A6 C5] Wrzucilem moja A6 El-shake na zimowki :))
Okres zimowy przebaluje na zimowych kolkach 18 cali.
Pozdro

Pozdro
- 

misiak78
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
Z innej beczki, to jesli jest ktos chetny to moge pojsc w zamianke na 2.7T ale tylko w manualu. Jeden za jeden, daje w gratisie LPG BRC i kpl orginalnych 16  

[ Dodano: 2008-12-27, 12:46 ] chrom musi byc bo juz nie bedzie EL-shake
 chrom musi byc bo juz nie bedzie EL-shake  Co do designu to moze sie rozgladne za czyms innym na lato...
 Co do designu to moze sie rozgladne za czyms innym na lato...

[ Dodano: 2008-12-27, 12:46 ]
Eeee, nieaju84 pisze:gdyby były większe to lepiej niż te akaraperskie galwanki
 chrom musi byc bo juz nie bedzie EL-shake
 chrom musi byc bo juz nie bedzie EL-shake  Co do designu to moze sie rozgladne za czyms innym na lato...
 Co do designu to moze sie rozgladne za czyms innym na lato...- 

MISIEK_A6
- 

misiak78
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
Z tymi kolami mialem maly klopot przyzam sie szczerze, bowiem sa to alu od nowego A4 a ETA mniejszym niz A6... Z uwagi na to musialem dokupic dystanse 20mm na przod i tyl aby to jakos wygladalo.  Jesli ktos ma ochote je kupic to chestnie sprzedam, ale juz bez dystansow.
 Jesli ktos ma ochote je kupic to chestnie sprzedam, ale juz bez dystansow.
Faktem jest ze orginalne RS6 w rozmiarze 19 to miodzio, chetnie kupie jesli ktos ma na stanie

Jesli ktos ma ochote je kupic to chestnie sprzedam, ale juz bez dystansow.
 Jesli ktos ma ochote je kupic to chestnie sprzedam, ale juz bez dystansow.Faktem jest ze orginalne RS6 w rozmiarze 19 to miodzio, chetnie kupie jesli ktos ma na stanie

- 

_Wojtek_
Ja mam 19 RS6 do sprzedania...misiak78 pisze:Z tymi kolami mialem maly klopot przyzam sie szczerze, bowiem sa to alu od nowego A4 a ETA mniejszym niz A6... Z uwagi na to musialem dokupic dystanse 20mm na przod i tyl aby to jakos wygladalo.Jesli ktos ma ochote je kupic to chestnie sprzedam, ale juz bez dystansow.
Faktem jest ze orginalne RS6 w rozmiarze 19 to miodzio, chetnie kupie jesli ktos ma na stanie
Jak cos pisz na PW.

- 

misiak78
- Forum Audi A6 / A7 
- Kontakt:
WIem wiem zamiar mialem inny ale rzeczywistosc zweryfikowala wybor. Poczaje sie na rs6 w 19 ale gdzies na terenie ANgli bo do Polski specjalnie po felasie nie pojade.
Nawiasem mowiac zime juz mamy gdy temp schodzi ponizej 5 stopni, w jesli chodzi o scislosc to ponizej zera. Wiadomo ze letnia guma twardnieje ponizej 5 stopni. My to wiemy - angole nie. Ja nawet przy -3, 4 latam jak wsciekly po radach a te angielski ciolki czolgaja sie tych ulicach jak tylko przymrozi....

Nawiasem mowiac zime juz mamy gdy temp schodzi ponizej 5 stopni, w jesli chodzi o scislosc to ponizej zera. Wiadomo ze letnia guma twardnieje ponizej 5 stopni. My to wiemy - angole nie. Ja nawet przy -3, 4 latam jak wsciekly po radach a te angielski ciolki czolgaja sie tych ulicach jak tylko przymrozi....
bardzo ladnie wyglada i ten kolorek ja tez chcialem biala jak dla mnie to najladniejszy kolorek dla audi 

"Moc jest bogiem, prędkość nałogiem, quattro zabawą, a turbo podstawą!!!
Moja bestia
viewtopic.php?t=5206
						Moja bestia
viewtopic.php?t=5206