[A6 C5] Wrzucilem moja A6 El-shake na zimowki :))
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
[A6 C5] Wrzucilem moja A6 El-shake na zimowki :))
Okres zimowy przebaluje na zimowych kolkach 18 cali.
Pozdro
Pozdro
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Z innej beczki, to jesli jest ktos chetny to moge pojsc w zamianke na 2.7T ale tylko w manualu. Jeden za jeden, daje w gratisie LPG BRC i kpl orginalnych 16
[ Dodano: 2008-12-27, 12:46 ]
chrom musi byc bo juz nie bedzie EL-shake
Co do designu to moze sie rozgladne za czyms innym na lato...

[ Dodano: 2008-12-27, 12:46 ]
Eeee, nieaju84 pisze:gdyby były większe to lepiej niż te akaraperskie galwanki

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Z tymi kolami mialem maly klopot przyzam sie szczerze, bowiem sa to alu od nowego A4 a ETA mniejszym niz A6... Z uwagi na to musialem dokupic dystanse 20mm na przod i tyl aby to jakos wygladalo.
Jesli ktos ma ochote je kupic to chestnie sprzedam, ale juz bez dystansow.
Faktem jest ze orginalne RS6 w rozmiarze 19 to miodzio, chetnie kupie jesli ktos ma na stanie

Faktem jest ze orginalne RS6 w rozmiarze 19 to miodzio, chetnie kupie jesli ktos ma na stanie

Ja mam 19 RS6 do sprzedania...misiak78 pisze:Z tymi kolami mialem maly klopot przyzam sie szczerze, bowiem sa to alu od nowego A4 a ETA mniejszym niz A6... Z uwagi na to musialem dokupic dystanse 20mm na przod i tyl aby to jakos wygladalo.Jesli ktos ma ochote je kupic to chestnie sprzedam, ale juz bez dystansow.
Jak cos pisz na PW.

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
WIem wiem zamiar mialem inny ale rzeczywistosc zweryfikowala wybor. Poczaje sie na rs6 w 19 ale gdzies na terenie ANgli bo do Polski specjalnie po felasie nie pojade.
Nawiasem mowiac zime juz mamy gdy temp schodzi ponizej 5 stopni, w jesli chodzi o scislosc to ponizej zera. Wiadomo ze letnia guma twardnieje ponizej 5 stopni. My to wiemy - angole nie. Ja nawet przy -3, 4 latam jak wsciekly po radach a te angielski ciolki czolgaja sie tych ulicach jak tylko przymrozi....
Nawiasem mowiac zime juz mamy gdy temp schodzi ponizej 5 stopni, w jesli chodzi o scislosc to ponizej zera. Wiadomo ze letnia guma twardnieje ponizej 5 stopni. My to wiemy - angole nie. Ja nawet przy -3, 4 latam jak wsciekly po radach a te angielski ciolki czolgaja sie tych ulicach jak tylko przymrozi....
bardzo ladnie wyglada i ten kolorek ja tez chcialem biala jak dla mnie to najladniejszy kolorek dla audi 

"Moc jest bogiem, prędkość nałogiem, quattro zabawą, a turbo podstawą!!!
Moja bestia
viewtopic.php?t=5206
Moja bestia
viewtopic.php?t=5206