ÂŚmigają ale sypią czymś? U mnie śmigają ale niczym nie sypią. Hehe. A co do furki to szukaj 19 RS. pozdromagic1977 pisze:Ale nie można im zarzucić że zima zaskoczyła drogowców, 0 stopni 0 sniegu i piaskarki śmigają aż miło popatrzeć :mrgreen:
[A6 C5] Wrzucilem moja A6 El-shake na zimowki :))
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
mOOsimy poszukac kogos kto robi na tych "piaskarkach" ... bo to czym oni sypia mnie zaczyna dobijac ... powoli męczy mnie jazda na JETWASH co kilka dni zeby nie patrzec na ten syf na lakierze ... a nawet nie ma kiedy rpzpastować niuni ... powodzenia w szukaniu kół MISIAK78 ... osobiście szukam czegos w 18" i zastanawiam sie nad tymi od RS4.pzdr 

Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 
One LoVe - Jah Reggae Rastafari

One LoVe - Jah Reggae Rastafari
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
No to jesli chces to ci te swoje opyle, i tak mam jeszcze orginaly 16. A co do rozpylanego przez piaskarki "gowna" to dowiedzialem sie ze jest to jakis fosforan azotu czy jakos tam, sama chemiczna esencja. Wszystko nie zabezpieczone od razu rdzewieje... Chyba celowo to robia aby do konca zniszczyc podrdzewiale furki a zmusic tym samym angoli do kupowania nowych...
Pytam jeszcze raz PO CO TYLE SOLI skoro zimy w zakichanej Anglii jak na lekarstwo...
Pytam jeszcze raz PO CO TYLE SOLI skoro zimy w zakichanej Anglii jak na lekarstwo...