Pomóżcie jakoś, bo zmieniłem telefon, i jest mi zbedny a pasażerka moja narzeka, bo kolankiem wadzi, a nie chcę niczego połamać. Z góry dzięki.
Nie nie. Tutak gdzie jest ten niby plastik (uchwyt) niestandarfdowy to ja go przykręciłem , zeby telefon mi trzymał. jak to odkręcę, to nie ma zupełnie nic.podejrzewam że musy być jakiś wkręt pod tą ramką od radia i climatronika. Kurde, etka by wszystko wyjaśniła.robert229 pisze:Może nie trzeba,zobacz czy na tym uchwycie od strony gdzie wkładasz tel nie ma jakiej zaślepki czy coś w tym rodzaju.Może tam jest zamaskowana śrubka--RaDeK-- pisze:Z tego co tak na chłopski rozum wydumałem, to trzeba zdjać ramkę od radia i klimatronika, ale co później??
dokładnie jest to samo. dzieki tak zrobie.daniel1997 pisze:--RaDeK--, Witam kolego zrób tak jak piszesz zdemontuj ramke wyciągnij radio uchwyt jest przykęcony srubami co trzymają panel kluczyk nasadowy 10 jak dobrze widze masz identyczny uchwyt co ja miałem foto - [url=http://images40.fotosik.pl/1289/959c8a14cef10551med.jpg]Obrazek[/URL]
przykręcony jest dwoma śrubami pozdrawiam.