w porownaniu z Toba synku , to jestem stary ....pablo90 pisze:spanky, starym kiblem to Ty możesz nazywać siebie albo swoją 12letnia rakiete której malutki silniczek powstał tylko dzieki temu ze ktos wpadl na pomysl uciecia z mojego typu silnika jednego cylindra i zrobienia z niego pospolitego klekota ktorego sie sluchac nie da.
pozdro

dokladnie tak, jezdze 12 letnim kiblemmaja pisze: no to wygląda na to że Ty też kiblem jeździsz...

temat uwazam za skonczony ,
oczywiscie mlodzi gniewni w swoich wymarzonych autach jak zawsze wiedza wszystko najlepiej , no coz tez taki bylem ,ale z biegiem czasu wszystko sie zmienia ...

p.s telefon ,chocby do MT szybko wyprostuje sytuacje.
Pozdrawiam.

![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)

raz chodzi tak jak powinno a chwile później jak dostanie w podłoge to muli nie ma siły w górnym zakresie obrotowym jak juz zmuli to i na niższych obrotach już nei jedzie nie wiem o co chodzi
 raz chodzi tak jak powinno a chwile później jak dostanie w podłoge to muli nie ma siły w górnym zakresie obrotowym jak juz zmuli to i na niższych obrotach już nei jedzie nie wiem o co chodzi 
 .To jak zrobisz program to i 200 po Warszawie bedzie,oczywiście z pelnym relaksem
 .To jak zrobisz program to i 200 po Warszawie bedzie,oczywiście z pelnym relaksem