Cóż..... dobrze zrobiona regeneracja 100%-wa pompy, powinna zapomnieć oględzin na ok 200tys km. Z drugiej strony gwarancja na 2 lat tej używki to także jakaś tam oferta, tylko w takich przypadkach jak coś się stanie to wmawianie ze to wina użytkownika a nie pompy będzie na pierwszym miejscu i priorytetem sprzedawcy. On sam nie wie co w niej siedzi i co może paść, a jak juz to sie stanie to nerwów co niemaiara. Jeżeli zdecydowałeś sie na regeneracje, to zostałbym przy tym , a gwarancje także dostaniesz.A6 05 pisze:co zrobić czy robić czy kupić hmm...
[A6 C5 2.5tdi]Pompa spietrzajaca w zbiorniku
-
citrin
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Czarek
- Rocznik: 2000
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI BDH 180KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
A6 05
czujnik jest w zbiorniku, ale ta pompa nie ma nic wspólnego z odpalaniem za bardzo
A wracając no mojej audycji pompe zregenerowałem za 2,5kpln i powiem,ze auto zapierdziela jak dawniej moc powrociła i na razie rano zapala ale bomble powietrza lecą nadal, jak by własnie spiętrzajaca nie zapełniała odpowiednio zasobnika pompy, przy pełnym baku bombli jest mniej
A wracając no mojej audycji pompe zregenerowałem za 2,5kpln i powiem,ze auto zapierdziela jak dawniej moc powrociła i na razie rano zapala ale bomble powietrza lecą nadal, jak by własnie spiętrzajaca nie zapełniała odpowiednio zasobnika pompy, przy pełnym baku bombli jest mniej
- robertas1.8
- Forum Audi A6 / A7

Witam Panowie, po przeczytaniu setek postów na tym forum, mam wciąz jeden problem. Otóż u mnie najprawdopodobniej nawala czujnik od pompki spiętrzającej, i tu mam pytanie, pompka mi chodzi i jest sprawna, nie wiem tylko gdzie konkretnie szukać tego czujnika, bo sam czujnik nie steruje pompki. Po otwarciu komór w baku, tam gdzie jest pompka było pusto, a w drugiej komorze full. Po podpięciu pompki na ostro, napełniła mi kosz. Mam więc prośbe jeśli ktoś jest w tym temacie, gdzie jest ten czujnik, bądz gdzie moge go zmostkować. Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam
[ Dodano: 2010-10-31, 13:13 ]
Acha, i zapomniałem jeszcze... Czy wie ktoś może gdzie znajduje sie przekaźnik od tej pompy spiętrzającej, bo jeśli to nie ten czujnik to mógł mi paść właśnie ten przekaźnik, tylko gdzie on jest????
[ Dodano: 2010-10-31, 13:13 ]
Acha, i zapomniałem jeszcze... Czy wie ktoś może gdzie znajduje sie przekaźnik od tej pompy spiętrzającej, bo jeśli to nie ten czujnik to mógł mi paść właśnie ten przekaźnik, tylko gdzie on jest????
A8 audi wkracza na teren, nic nie poradze, jestem szpanerem
- robertas1.8
- Forum Audi A6 / A7

citrin, ale akurat nie chodzi o moje a8 tylko 2,5 tdi od ojca
zresztą znalazłem już informacje które mnie interesowały w poprzednim poście. Jutro zaczne znowu walke z bakiem, a jeśli ktoś wie to czym jeszcze jest sterowana ta pompka prócz przekaźnika podajże 202?? Bo steruje on i tą pompką i świecami żarowym i zatem musi być gdzieś jeszcze jakiś jeden przekaźnik, już sam głupi sie z tego robie powoli 
A8 audi wkracza na teren, nic nie poradze, jestem szpanerem
- robertas1.8
- Forum Audi A6 / A7