wg mnie
[ A6 C5] światła do jazdy dziennej Dectane lgx14
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Patryk
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[ A6 C5] światła do jazdy dziennej Dectane lgx14
Ostatnio bierze mnie na założenie świateł dziennych tej marki..
zobacznie jak to wygląda na samochodzie..
wg mnie
wg mnie
ale są dwie.. jedna mówi: tak, druga mówi: nie
-
slawq
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Sławek
- Rocznik: 2006
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Skrzynia: Manual
szkoda ze tak puktowo swiecą na długości calej listwy, albo to efekt filmiku.
Mi się podobają te co ma daniel1997 . Link do aukcji http://moto.allegro.pl/nssc-swiatla-do- ... 64175.html
Mi się podobają te co ma daniel1997 . Link do aukcji http://moto.allegro.pl/nssc-swiatla-do- ... 64175.html
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
-
daniel1997
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
W kratce jest rzeczywiście mało miejsca.. Te lampy mają ok 300mm rozpiętości/szt więc generalnie musiałbym kombinować jeśli chciałbym w tym miejscu gdzie masz Ty..daniel1997 pisze:Petroniusz566, musisz wszystko dobrze wymierzyć czy wejdzie w moim przypadku jak montowałem w kratke do granica szerokośći była 213 mm szersze nie wejdą bez grubego rezania bo przeszkadza halogen
Większa możliwość manewrowania jest właśnie pod lampami tam gdzie są te srebrne "hokejki".. Hokejka ma długość jakieś 500mm przez całą długość lampy a zdaje się 370mm zaczynając od grilla do granicy obrysu (jeszcze muszę zmierzyć dokładnie)
Najgorsza rzecz to taka, że na allegro nikt nie prowadzi sprzedaży tych DRLów.. Trzeba to zamawiać z Niemiec..
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
azes, Od lutego 2011 wszystkie nowe modele samochodów są wyposażone w jak Ty to mówisz choinki.. Chodzi o oszczędność paliwa i mniejsze zużycie podzespołów świateł głównych.. Dlatego szukam czegoś dla siebie..
Odnośnie jeszcze Twojego zdania na ten temat: może rozwiniesz nieco swoją wypowiedź w kwestii słów: "nieudolna podróba oryginałów"? Dlaczego nieudolna, i dlaczego podróba oryginałów skoro nie było oryginałów ledowych w C5
Przymierzam się nieśmiało do tych lamp i jeśli mi je odradzisz to może Cię posłucham..
Uzasadnij proszę swoją wypowiedź bo rozumiem, że coś może Ci się nie podobać, ale po co pisać nieprzemyślane posty?
Odnośnie jeszcze Twojego zdania na ten temat: może rozwiniesz nieco swoją wypowiedź w kwestii słów: "nieudolna podróba oryginałów"? Dlaczego nieudolna, i dlaczego podróba oryginałów skoro nie było oryginałów ledowych w C5
Przymierzam się nieśmiało do tych lamp i jeśli mi je odradzisz to może Cię posłucham..
Uzasadnij proszę swoją wypowiedź bo rozumiem, że coś może Ci się nie podobać, ale po co pisać nieprzemyślane posty?
-
Petroniusz566
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
-
daniel1997
Petroniuszu uwazam,ze nieudolna podroba,gdyz jest to podroba ledow z c6. Sa 'prawie' identyczne,niestety-prawie. Ciezko to wytlumaczyc,poprostu jak dla mnie jest to tandetne,nie 'lezy' i widac,ze nie jest to rozwiazanie fabryczne.Petroniusz566 pisze:azes, Od lutego 2011 wszystkie nowe modele samochodów są wyposażone w jak Ty to mówisz choinki.. Chodzi o oszczędność paliwa i mniejsze zużycie podzespołów świateł głównych.. Dlatego szukam czegoś dla siebie..
Jest jedna modyfikacja,ktora ma sens,jak ktos sie opiera za ledami do c5 : http://www.passatplus.de/umbauteile/aud ... _TFL-5.jpg
wedlug niektorych zbyt droga inwestycja ( oryginalne lampy led audi),ale moim zdaniem jak cos robic to porzadnie.
tu znajdziesz opis modyfikacji,zdjecia ponizej. http://www.passatplus.de/umbauteile/audi-s6-tfl/
nie uwazasz,ze wyglada to lepiej?