Tu masz NSSC
czegos nie rozumiesz.napisalem,ze dectane to choinka. napisalem tez,ze jak sie ktos upiera,to MOIM zdaniem niech wlozy cos porzadnego.bboykoti pisze:śmieszne masz podejście azes hehe Nie wkładaj ledów bo to choinka ale załóż ledy od C6 i to już nie jest choinka :D hehe ÂŻAL :D Nie rozumiem takich ludzihehe W ogóle nie zwracajcie uwagi na takie posty bo kolega nie napisał nic konkretnego
Jak Ci się podoba to zakładaj
Tu masz NSSC
Widziałem je.. Są naprawdę fajne, dają podobne światło, chociaż na nieco innej zasadzie, ale na moją furę są nieco za długie (51cm zdaje się).. ja mam miejsce na max 37 lub jeśli kształt DRLów miałby kształt tej hokejki pod lampą to max 50... Jeśli w zderzaku na dole to musiałbym chyba kupić szerszy z S6 albo RS6 ale pewności nie mam czy by to tak spasowałazes pisze:Jest jedna modyfikacja,ktora ma sens,jak ktos sie opiera za ledami do c5 : http://www.passatplus.de/...di_A6_TFL-5.jpg
wedlug niektorych zbyt droga inwestycja ( oryginalne lampy led audi),ale moim zdaniem jak cos robic to porzadnie.
tu znajdziesz opis modyfikacji,zdjecia ponizej. http://www.passatplus.de/umbauteile/audi-s6-tfl/
nie uwazasz,ze wyglada to lepiej?
tak oczywiście obliczałem.. zużycie paliwa przy zapalonych światłach mijania wzrasta o 0,2l/100km.. We wrześniu zmieniam miejsce zamieszkania, ale nie zmieniam miejsca pracy więc 100km będę robił średnio dziennie do pracy..MrcZk pisze:czy ktos kiedys obliczal ile rocznie zaoszczedzi(nie wiem czego, benzyny czy samych zarowek) ?
MarioMAX pisze:Ja mam takie Obrazek "ostrzegali" ze wieś tuning ale na żywo wygląda o niebo lepiej jak na zdjęciach i od oryginału, ostatnio koleś z a4 z pół minuty stał na stacji i oglądał jak by u niego takie pasowałyszef jak je zobaczył zamówił od razu do swojego avanta, warto ale tanio niestety nie jest http://allegro.pl/lampy-dayline-audi-a6 ... 61877.html
Oxygen pisze:MarioMAX ale te lampy nie mają homologacji RL, tj. dziennych ? Diody robią za postojòwki ?
Petroniusz566 pisze: MarioMAX, wyobraź sobie, że jeszcze nie jest tak źle z tą ceną.. tanio to nie jest za ori Hella
Było parę wątków na forum, że podobno słabo świecą i rozpraszają światło.. chodzi o światła mijania w nocy. A jakie jest Twoje zdanie jako konsumenta?
Ja raczej wolę zostawić sobie oryginalne lampy bo dobrze świecą i ewentualnie dokupić led pod spodem..
azes pisze: wyglada to poprostu tragicznie.
widzialem to badziewie na zywo i mozna skwitowac to jednym stwierdzeniem : tandeta.MarioMAX pisze:Powiem tak oglądając same zdjęcia sam nie wiem czy bym je kupił, na zdjęciach nie prezentuje się tak okazale i wygląda że np tam gdzie znajdują się led-y jest ciemniej a to tylko wina kiepskiego aparatu, proszę zobaczyć audicę w jasnym kolorze z oto takimi światłami, bo ja jestem nimi bardzo miło zaskoczony a skoro 2 znajomych już zamówiło a wielu mówiło że odmłodziło to samochód to nie jest to wina bezguścia
Hmm również raz widziałem takie ale już ze zmatowiałym plastikiem jakaś partia często się rozklejała ja po 4 miesiącach nie mam żadnego złego efektu a i jest gwarancja, jeśli takie pan widział to na samym początku też bym powiedział że tandeta, a może robiła je inna firma ? Te jak na razie się trzymają gdyby jednak coś niepożądanego się działo to plastik przekleję z oryginału, sama lampa wydaje się całkiem dobrej jakości brak ostrych nieoszlifowanych krawędzi wszystko pasowało bez problemu. Wydaje mi się że niepotrzebny hejt na te świiatłaazes pisze: widzialem to badziewie na zywo i mozna skwitowac to jednym stwierdzeniem : tandeta.