wg mnie

W kratce jest rzeczywiście mało miejsca.. Te lampy mają ok 300mm rozpiętości/szt więc generalnie musiałbym kombinować jeśli chciałbym w tym miejscu gdzie masz Ty..daniel1997 pisze:Petroniusz566, musisz wszystko dobrze wymierzyć czy wejdzie w moim przypadku jak montowałem w kratke do granica szerokośći była 213 mm szersze nie wejdą bez grubego rezania bo przeszkadza halogen
Petroniuszu uwazam,ze nieudolna podroba,gdyz jest to podroba ledow z c6. Sa 'prawie' identyczne,niestety-prawie. Ciezko to wytlumaczyc,poprostu jak dla mnie jest to tandetne,nie 'lezy' i widac,ze nie jest to rozwiazanie fabryczne.Petroniusz566 pisze:azes, Od lutego 2011 wszystkie nowe modele samochodów są wyposażone w jak Ty to mówisz choinki.. Chodzi o oszczędność paliwa i mniejsze zużycie podzespołów świateł głównych.. Dlatego szukam czegoś dla siebie..
Odnośnie jeszcze Twojego zdania na ten temat: może rozwiniesz nieco swoją wypowiedź w kwestii słów: "nieudolna podróba oryginałów"? Dlaczego nieudolna, i dlaczego podróba oryginałów skoro nie było oryginałów ledowych w C5
Przymierzam się nieśmiało do tych lamp i jeśli mi je odradzisz to może Cię posłucham..
Uzasadnij proszę swoją wypowiedź bo rozumiem, że coś może Ci się nie podobać, ale po co pisać nieprzemyślane posty?