[a6 2.5 v6] fachowcy od przyciemniania szyb
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 2.5 v6] fachowcy od przyciemniania szyb
nie polecam przyciemniania szyb w auto-szyby olkusz ul.przemysłowa1
myślą że się znają ale chyba nie na przyciemnianiu szyb :lol: nie dość że rozładowali akumulator,wygieli trujkąt przy tylniej szybie to w todatku przedział bagażowy to lekka c....h....u.....j.....n......i......a, po wyschnęciu pełno pęcherzów i włosów.
skusił koszt 480zł jade z reklamacją :-x :-x :-x
myślą że się znają ale chyba nie na przyciemnianiu szyb :lol: nie dość że rozładowali akumulator,wygieli trujkąt przy tylniej szybie to w todatku przedział bagażowy to lekka c....h....u.....j.....n......i......a, po wyschnęciu pełno pęcherzów i włosów.
skusił koszt 480zł jade z reklamacją :-x :-x :-x
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
Ja szyby mam przyciemnione juz ori ale jak w golfie przyciemnialem to to bylem zadowolony, tylko ze to w Lesznie a to od was daleko raczej.
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum . 

-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 2.5 v6]
przeglądałem propozycje firm na internecie ,a ci akurat byli najbliżej i to dlatego wybrałem ich 

To sie nazywaja fachowcy. Ja kiedys pojechalem z Audi 80 B3 sobie sciemnic szybki i tak swietnie mi przyciemnili ze po 3 tyg zaczela folia odchodzic :shock: Zajechalem do kolesia z reklamacja to powiedzial ze to moja wina. Pojechalem do niego na drugi dzien troche sie poawanturowalem i oddali hajs. Pozniej przyciemnilem w innym zakladzie w bialym i wyszlo mi 50 zl mniej a szybki idealnie przyciemnione
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Silnik: 2.0 136KM
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 2.5 v6]
z reklamacją jade dopiero 4 sierpnia tak się umówiłem i nie mam za bardzo czsu wcześniej, o poprawke się nie martwie bo już wiedzą na co mnie stać po tym jak rozładowali akumulator :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil:
była rzeżnia :evil: :evil:
Re: [a6 2.5 v6]
a robiłeś wszystkie szyby w jednym kolorze?? Czy wyszła Ci jakaś różnica.grzessmolar pisze:z reklamacją jade dopiero 4 sierpnia tak się umówiłem i nie mam za bardzo czsu wcześniej, o poprawke się nie martwie bo już wiedzą na co mnie stać po tym jak rozładowali akumulator :mrgreen: :mrgreen: :evil: :evil:
Właśnie się tak zbieram do przyciemnienia ale jeszcze nie wiem jak zrobić żeby wyglądało ok :lol: .
Tak wogóle może ktoś zna kogoś kto robi to profesjonalnie w okolicy Wrocławia?? :?: :?:
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 2.5 v6]
tak wszystkie szyby to ta sama folia,tylnie boczne szyby były wyciągane więc są ok,część bagażowa była docinana
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
Kylo99 ja przy golfie mialem sciemnione wszystkie i zadnego problemu z jazda nie mialem bo z zewnatrz wyglada ze jest ciemno a jak sie wejdzie do srodka to widocznosc jest ok zarowno w deszczu jak i w nocy.
Teraz przy A6 mam tez sciemnione wszystkie i nie narzekam rewelacja :!: Czarna szyba i klima, zadnego pazenia przez szyby w upalny dzien, w przeciwienstwie do bialych szyb.
Teraz przy A6 mam tez sciemnione wszystkie i nie narzekam rewelacja :!: Czarna szyba i klima, zadnego pazenia przez szyby w upalny dzien, w przeciwienstwie do bialych szyb.
A6 3.0 TDI Quattro, ASB, 280ps i 560nm by MR Motors na Audi Forum .