[a6 2.5 v6] fachowcy od przyciemniania szyb
Witam.
Też zamierzam przyciemnić wszystkie szyby z tym że przednie średnio ciemne a tył na maxa ile sie da jak najciemniej, zastanawiam się jedynie czy nie dać do srebrnego autka ciemnej folii z lekką poświatą lustrzaną. na ÂŻmigrodzkiej koło extrema krzyczą 650 złociszy - sporo : (( :roll: :roll: :roll:
Też zamierzam przyciemnić wszystkie szyby z tym że przednie średnio ciemne a tył na maxa ile sie da jak najciemniej, zastanawiam się jedynie czy nie dać do srebrnego autka ciemnej folii z lekką poświatą lustrzaną. na ÂŻmigrodzkiej koło extrema krzyczą 650 złociszy - sporo : (( :roll: :roll: :roll:
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
kolego za całe auto????maxpoll pisze:krzyczą 650 złociszy - sporo : (( :roll: :roll: :roll:
to u mnie 800zł w lublinie
a za tyl 600zł
[ Dodano: 2008-07-30, 22:20 ]
a co do przyciemnienia to moim zdaniem tyl na maxa czarny a przod jasno czarno to kiszka bo jak w ruskiej ładzie co innego avant
ja jesli bede to wszystkie dwójeczką (średnia)
censored, dzięki za radę, pomogłeś mi podjąć słuszną i jedyną decyzję przyciemniam u nich, jedynie na miejscu bede myślał czy folia czarna czy jednak z reflexem srebrnym. Widziałem kiedyś dawno srebrne autko z szybami także w tej foli ze srebrnym nalotem - nie mylić z całkowicie srebrną lustrzanką bo to kiszka, i superowo to wyglądało.
Jeszcze raz thx za wsparcie.
Jeszcze raz thx za wsparcie.

-
- Forum Audi A6 / A7
bylem,zareklamowałem i co :?: :?: dalej nic, goście trzy razy wymieniali przy mnie folie no może troche tylnią szybe poprawili ,ale dalej mam obramówke do okoła, kazałem im sie zastanowić ja mają to zrobić i za dwa tygodnie znowu do nich jade :evil: :evil: :evil:
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
-
- Forum Audi A6 / A7
chyba będe tak musiał zrobić następnym razem :evil: :evil: :evil: chciałem dać im szanse :mrgreen: :mrgreen: , gdyby nie to że byłem z moim bajtlem to pewnie siedział bym tam totąd aż by to zrobili :evil: , jak masz jeszcze kolego ten nr. tel to poprosze,
dzięki pozdro
dzięki pozdro
AUDI-inni czują respekt <kijem><hura>
-
- Forum Audi A6 / A7