[a6 2.5 v6] fachowcy od przyciemniania szyb
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
censored może nie pozbyć a wymienić (mam wytartą na całej długości od opuszczania i zamykania i zrobił sie pasek na 2cm szeroki),bo za ponowne pokrycie fotochromem, zaśpiewali mi od 600 do 1000zł...
Ostatnio zmieniony 21 mar 2009, 18:54 przez MR.A6, łącznie zmieniany 1 raz.
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
czesc wam.sluchaj pawel masz namiar do tego Leszna?ile dales za zaciemnienie?i jaka folie dales?masz z atestem?wbita masz jakas pieczatke w dowod? sory za tyle pytan :-P
[ Dodano: 2008-10-05, 10:07 ]
czesc Wam.juz nie bede tego pawla tak meczyl tymi pytaniami.Macie zaciemnione szybki legalnie bo czytalem ze w zakladach..no i mam pytanko..
Jak jest z tymi Atestami?macie jakies pieczatki w dowodach albo macie jakies dodatkowe papierki tzn chomologacje?jak to jest z Tym Legalnym Zaciemnianiem Szyb?A jak tam nasi Polcjanci na to patrza czepiaja sie?Sory za tyle pytan.Ja mialem przyciemniane w golfie 2 i 3 ale kumple mi zaciemniali i bez atestu :-D
[ Dodano: 2008-10-05, 10:07 ]
czesc Wam.juz nie bede tego pawla tak meczyl tymi pytaniami.Macie zaciemnione szybki legalnie bo czytalem ze w zakladach..no i mam pytanko..

Jak jest z tymi Atestami?macie jakies pieczatki w dowodach albo macie jakies dodatkowe papierki tzn chomologacje?jak to jest z Tym Legalnym Zaciemnianiem Szyb?A jak tam nasi Polcjanci na to patrza czepiaja sie?Sory za tyle pytan.Ja mialem przyciemniane w golfie 2 i 3 ale kumple mi zaciemniali i bez atestu :-D
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
censored ma rację,policja jak łapie i masz folie na przednich szybach to drapiesz albo dowodzik oddajesz,bo atest ma,ale folia,a to nie ma nic do rzeczy,a jak kiedyś tłumaczyła pałka,to nie możesz mieć żadnej foli na przodzie (bo przy wypadku i próbie wyciągnięcia np.kierowcy nie jest łatwo wybić,wyciągnąć takiej oklejonej szyby,no i w grę wchodzi też 70% przepustowości światła)
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 136KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
<smuty> dziwne tłumaczenie, jak kiedyś miałem Fiata 125p i miałem poważną stłuczkę, to szyba popękała, ale w szybie tej była folia - szyba klejona i to uchroniło mi twarz przed setką szkieł, ..stary dobry fiaciorMR.A6 pisze:censored ma rację,policja jak łapie i masz folie na przednich szybach to drapiesz albo dowodzik oddajesz,bo atest ma,ale folia,a to nie ma nic do rzeczy,a jak kiedyś tłumaczyła pałka,to nie możesz mieć żadnej foli na przodzie (bo przy wypadku i próbie wyciągnięcia np.kierowcy nie jest łatwo wybić,wyciągnąć takiej oklejonej szyby,no i w grę wchodzi też 70% przepustowości światła)

- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7
no nie kłóciłem się wtedy z policyją (5 lat temu),przynajmniej dowodu mi nie zabrali,ale pokaż mi przepis,który pozwala oklejać nawet przeźroczystą folią przednie (boczne) szyby...?teraz mam fotochromy,więc problem mnie nie dotyczy,chociaż raz pan pałka nie wiedział,co to fotochrom i drapał mi swoim grubym palcem,czy to nie folia <kijem>