Zacisk do C6 firmy kamoka- opinie czy dobrze polecono
Zacisk do C6 firmy kamoka- opinie czy dobrze polecono
Mam do wymiany przednie zaciski hamulca w mojej Audi. Zdecydowałem się na wymianę obu przednich zacisków bo jak robić to w komplecie. Mechanik zadzwonił do sklepu i zaproponowali zaciski firmy kamoka. O firmie nie słyszałem nigdy nie wiem co to za firma możecie mi pomóc czy jest to dobra firma czy mam wybrać cos innego? Są one wadliwe, jakieś problemy z nimi czy mogę montować?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Wielebyt ustaw auto
- Rocznik: 2021
- Moje auto: Nie mam
- Nadwozie: Inne
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: Brak
- Skrzynia: Brak
- Paliwo: Brak
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Moje zaciski nie są w takim złym stanie, można zregenerować ale uznałem, że wole założyć tańsze nowe niż regenerować. Nie ma sensu zakładać kamoki? Trochę miałem nadzieje, że będą okej a tu opinie w internecie słabe i wy słabo piszecie.. Może jednak cudować z nowymi słabymi pomyślę nad regeneracją swoich
- szczepanki
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI CANA 190KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- szczepanki
- Forum Audi A6 / A7
Czysty sarkazmNikostratus pisze:A jaka idea przyświecała wrzuceniu zacisku do ryżu ?

Mam znajomego w sklepie i handluje skv na co dzień. Zacisków sprzedają w opór, mam nawet ich wahacze założone i jest spoko.cyziek pisze:yaszczur pisze:Kamoka jakościowo odpowiada MaxGear'owi, czyli lipa.
Używałem zamienników z kilku marek oferowanych na naszym polskim rynku i według mnie z nisko budżetowych najlepiej pod względem jakości wypada SKV. W mojej opinii jeżeli chcesz dobry zacisk na którym pojezdzisz to zamów SKV.
Jeśli chodzi o kamoke to z tego co mówił to jakościowo mega słabo wypada (ich sworzeń też wypada heh).