4F0 698 451 F - tył bez styku

Pozdrawiam

Zajrzałem na tylną oś i faktycznie jest minimalnie, teraz pytanie jakiej firmy brać ceramiczne ATE czy Jurid White?radziu86 pisze:Na tył ma u mnie czujnik? Dodam, że zaświeciła mi się czerwona kontrolka (O) potem po przejechaniu 5-8 km zniknęła...
numer części 573158JC, Intercars 211 pln.radziu86 pisze:Jurid White, jakie mają być do mojego? Jakiś nr. części i gdzie kupić?
ameryki się nie odkryło, że to nie to samo, dotyczy to chyba wszystkich części dostępnych w aso i innym miejscach, ale pierwsze słyszę żeby ktoś narzekał na jakość ATE nawet z motoryzacyjnegokarolsieradz pisze:Ze swoich doświadczeń nie polecam ATE. TO nie to samo co wychodzi z fabrycznie nowym autem. Klocki i tarcze zużywają się szybko, klocki strasznie pylą na felge a sila hamowania też nie powala.
wątpię, aby tak wielka firma jak ATE, z taką historią, pozwoliłaby sobie na takie jajaMazdomania pisze: Podobno ATE to nie producent tylko pakowacz, a w środku trafiają się różnych producentów produkty.
Ja nie zajmuję się handlem takimi rzeczami, ale kiedyś chyba kolega Lewian o tym pisał, że ATE to pakowacz.goly191 pisze:wątpię, aby tak wielka firma jak ATE, z taką historią, pozwoliłaby sobie na takie jaja
szybciej uwierzyłbym w cwaniactwo polskich firm robiących zamiany, (chociaż też wątpię, aby się narażali) niż w inne produkty w kartonach niż firmy ATE
Kolega Lewian ma do wyboru i koloru dla Klubowiczów w dobrej cenie podajesz nr. VIN i na PW masz odpowiedź z ceną i wysyłką w 48 godz.marach8 pisze:podepne sie pod temat
na fisie zółta kontrolka brake pads
do wymiany zapewne klocki i od razu chce zamówic komplet przód i tył zna ktoś moze nr tych części z Jurid white
za komplet ate krzykneli mi 182eu dodam ze zawiecha s line u mie siedzi
dzieki za podpowiedzi