klocki ate 249zl
Komplet 675zl:) i nowe tarcze juz siedza:)
Pewien jesteś ? Tarcze ok to się zgodzę bo z reguły tam Zimmermann jest w tych pudełkach ale jeśli chodzi o klocki to przeważnie Made in Czech Rep jest czyli Ferodo.Deniro pisze:niemieckie prosto z Intercars:)
To nie, że Intercars bo oni sprzedają a nie produkują. Teves to nazwa firma, ATE-Teves. Tarcze zapewne miałeś właśnie niemieckie czyli Zimmermann a klocki czeskie czyli Ferodo, tak na przyszłość lepiej kupować od producenta, zaoszczędził byś w ten sposób jakieś 2 stówki albo trochę więcejDeniro pisze:Nie wiem co sprzedaje intercars bo wywaliłem pudło ale za cene 321 zł raczej śmieci nie sprzedają. http://sklep.intercars.com.pl/#/dynamic ... kod=A88AC2 nie wiem czy ta informacja Teves nie mówi ze są niemieckiej produkcji ale mniejsza z tym hula aż miło jakby ktos potrzebował jakieś info to walić na pw chętnie pomogę
Źle mnie zrozumiałeśDeniro pisze:Jak od producenta , mialem zadzwonic do przedstawiciela ate i zamowic 2 tarcze i klocki ?:D
Cieszę się, że się zrozumieliśmy ;DDeniro pisze:Faktycznie klocki Ferrodo 100zl tansze , niestety tarcz nie maja z zimermana ale trudno czlowiek nie wszystko wie hehe , na przyszlosc bede wiedzial zawsze te 2 stowki w kieszeni
No ale też nie wiem jakiej firmy miałeś tarcze i klocki żeby powiedzieć coś na temat cenMaTyS pisze:Wymieniałem we wrześniu tamtego roku...
OE Audi
245 PLN tarcze
199 PLN klocki
U ciebie troszke drozej by mnie to siadlo heheLewian pisze:Tak na przyszłość:
Tarcze przód
Klocki przód
Chyba z taiwanu albo bangladeshuMaTyS pisze:245 PLN tarcze
199 PLN klocki