Czerwona kontrolka hamulca ręcznego postojowego
Czerwona kontrolka hamulca ręcznego postojowego
Witam. Mam taki problem. Stoje sobie przed myjnka czekam w kolejce, mysle zgasze silnik szkoda paliwa. No i gdy przyszla moja kolej nagle zaswiecila sie kontrolka od hamulca recznego postojowego.
Gdy świeci ale nie mruga hamulec trzyma bo nie mozna ruszyć.
Gdy mruga bo nacisne przycisk wyglada jakby hamulce puscily bo na luzie samochod ucieka.
Ale nie chce przestac świecic.
Gdy zaczynam miec predkosc 10km/h zaczyna sie dźwięk taki sam gdy zostawiasz zgaszony samochod na swiatlach i caly czas wyje nie chce przestac. Niestety nie mam jak sprawdzic bledow bo jestem 100km od domu.
Płyn hamulcowy jest caly.
Dodam ze nie mam tylnego swiatla przeciwmgielnego.
Wiecie co to moze byc?[/code]
Gdy świeci ale nie mruga hamulec trzyma bo nie mozna ruszyć.
Gdy mruga bo nacisne przycisk wyglada jakby hamulce puscily bo na luzie samochod ucieka.
Ale nie chce przestac świecic.
Gdy zaczynam miec predkosc 10km/h zaczyna sie dźwięk taki sam gdy zostawiasz zgaszony samochod na swiatlach i caly czas wyje nie chce przestac. Niestety nie mam jak sprawdzic bledow bo jestem 100km od domu.
Płyn hamulcowy jest caly.
Dodam ze nie mam tylnego swiatla przeciwmgielnego.
Wiecie co to moze byc?[/code]
Panowie podłączę się pod temat uszkodzonego ręcznego. Mam dwa sprawne silniczki (na obu kołach) ale strasznie przegnite wiązki do tych silników, zarówno z prawej jak i lewej strony. Orientuje się ktoś gdzie można kupić kompletne wiązki na lewą i prawą stronę, wraz z wtyczkami do silniczków, bezpośrednio podpinane do modułu hamulca postojowego? Podejrzewam, że tylko serwis, więc jeśli tak, jaki numer serwisowy będzie tych wiązek. Proszę o pomoc!
Znalazłem kilka wiązek o numerach:
4F0972253K do 4F0972253S
oraz
4F0972254E do 4F0972254H
Nie wiem jednak, które będą pasowały do mojego auta?
Znalazłem kilka wiązek o numerach:
4F0972253K do 4F0972253S
oraz
4F0972254E do 4F0972254H
Nie wiem jednak, które będą pasowały do mojego auta?