mam problem co do tylnych hamulcow nie dawno wymienialem tarcze i klocki i wszystko okey... ostatnio musialem zdjac kola z samochodu i zauwazylem ze z jednej strony jest okey klocek duzo go i w ogole lecz z drugiej strony juz go w sumie nie ma..
[A6 C5] problem z tylnymi hamulcami
[A6 C5] problem z tylnymi hamulcami
Witam koledzy..
:)
mam problem co do tylnych hamulcow nie dawno wymienialem tarcze i klocki i wszystko okey... ostatnio musialem zdjac kola z samochodu i zauwazylem ze z jednej strony jest okey klocek duzo go i w ogole lecz z drugiej strony juz go w sumie nie ma..
co to koledzy sie dzieje?? wiadomo klocki do wymiany tylko z tym ze nie bede co chwila wymienial klockow jak tylko z jednej strony sie koncza..
moze byc zacisk do remontu?? co moglo sie jeszcze stac moze ktos przerabial taki temat??
Audi FOREVER
-
daniel1997
to mnie troche uspokoiles .. zestaw naprawczy znow nie moze byc az chyba taki drogi.. dzieki kolego...
[ Dodano: 2013-03-06, 16:05 ]
witam:) juz problem rozwiazany nawet nie trzeba bylo zestawu naprawczego zaciski chodza jak ta lala... po prostu jakies slabe kolcki byly ze od jednego odeszla okladina i ja tak wytarlo... dziekuje za pomoc:) pozdrowionka
[ Dodano: 2013-03-06, 16:05 ]
witam:) juz problem rozwiazany nawet nie trzeba bylo zestawu naprawczego zaciski chodza jak ta lala... po prostu jakies slabe kolcki byly ze od jednego odeszla okladina i ja tak wytarlo... dziekuje za pomoc:) pozdrowionka
Audi FOREVER