Czy ktoś testował te klocki? Ciekawi mnie ich efekt w porównaniu ze zwykłymi klockami oraz to jak zachowują się z normalnymi tarczami vs. ceramicznymi.
Cena dosyć wysoka ale może warto skoro piszą, że znacznie mniej się zużywają od zwykłych klocków

W skrócie - tarcze żyją dlużej - ulegają mniejszemu zużyciu ale jest to pojęcie wzgledne bo zalezy jaką masz nogę.rafio83 pisze:to jak zachowują się z normalnymi tarczami vs. ceramicznymi.
2x2=3.75 pisze:To akurat normalne a odpowiedzialny za to jest rozkład siły hamowaniayogi818 pisze: tylne są o wiele jaśniejsze
Myślę, ze tak. Niektórzy mają dosyć drogie felgi rzędu kilku tysięcy a jeszcze inni felgi o skomplikowanym wzorze gdzie doprowadzenie jej do czystości to robota ginekologiczna i czasochłonna więc dołożenie 50% ceny jest warte świeczki.rafio83 pisze:Hej, swoją drogą to raczej szkoda wydawać tyle kasy tylko po to żeby były felgi czystsze. :shock:
kronvwservice pisze:dodatkowo zamontuj spadochron to może wcale nie będziesz potrzebował klocków
Nie wiem po co te uszczypliwościJarek-LT pisze:Jeśli jesteś takim estetą to nie zmieniaj klocków na ''ceramiczne'' tylko z nazwy lecz załóż czarne fele