Witam
Dziś podpiąłem auto pod kompa bo świeci mi się kontrolka od asr-u i wywaliło mi taki błąd
01044 - Zle zakodowany sterownik -J104
Czego to jest wina i jak to usunąć bo wykasowanie błędu nic nie daje
Pozdrawiam
[ A6 C5] 01044 - Zle zakodowany sterownik -J104
Witam
Zmieniłem sterownik od a6 c5 2.4 aps od skrzyni automatycznejawiam
Moja to menual
Czytałem, że trzeba przekodować sterownik ale nie mogę się do niego zalogować
http://allegro.pl/interfejs-vag-k-can-c ... 27629.html
Czy tym kablem mogę zczytać pin immo i inne głupoty bo posiadam org Polskiego Vaga
ale on nie za bardzo współpracuje z abs i licznikiem
Pozdrawiam
Zmieniłem sterownik od a6 c5 2.4 aps od skrzyni automatycznejawiam
Moja to menual
Czytałem, że trzeba przekodować sterownik ale nie mogę się do niego zalogować
http://allegro.pl/interfejs-vag-k-can-c ... 27629.html
Czy tym kablem mogę zczytać pin immo i inne głupoty bo posiadam org Polskiego Vaga
ale on nie za bardzo współpracuje z abs i licznikiem
Pozdrawiam
Witam ponownie
Pisałem dziś z Olem na temat naprawy ale to już inna bajka bo w moim już ktoś grzebał i myślę o jakiejś używce co by nie mieć potem problemów
Czy ktoś może mi doradzić jaki jeszcze sterownik by pasował do mnie posiadam
BOSCH 0273004358 i gadałem z kolegą ma parę sztuk u siebie na placu czy musi to być ten sam nr czy mogę wsadzić inny tylko by był Boscha 5.3
Jakie nr by pasowały i na co zwracać uwagę przy sprawdzaniu bo mam do niego ponad 100 km więc nie chcę darmych km robić w dwie strony. Posiadam vaga i vaga commander więc jak coś mogę zakodować
Pozdrawiam
PS a czy sterownik będzie pasował od Hondy bo znalazłem identyczny tylko od hondy i czy będzie to można przekodować??
Pisałem dziś z Olem na temat naprawy ale to już inna bajka bo w moim już ktoś grzebał i myślę o jakiejś używce co by nie mieć potem problemów
Czy ktoś może mi doradzić jaki jeszcze sterownik by pasował do mnie posiadam
BOSCH 0273004358 i gadałem z kolegą ma parę sztuk u siebie na placu czy musi to być ten sam nr czy mogę wsadzić inny tylko by był Boscha 5.3
Jakie nr by pasowały i na co zwracać uwagę przy sprawdzaniu bo mam do niego ponad 100 km więc nie chcę darmych km robić w dwie strony. Posiadam vaga i vaga commander więc jak coś mogę zakodować
Pozdrawiam
PS a czy sterownik będzie pasował od Hondy bo znalazłem identyczny tylko od hondy i czy będzie to można przekodować??
Witajcie,
padł w mym aucie sterownik
, zakupiłem na allegro drugi, taki sam o nr pompy: 8E0614111AH i sterownika 0265220525
i niestety nie można go przekodować
. Podobno ten, który zakupiłem chodził w A6 automacie i biorąc na rzecz to powinno się przestawić. Byłem u naszych MiĂąskich magików i normalnie oprócz absu (asr jeszcze) to nic nie działa. Czy istnieje realna szansa na przekodowanie go, czy muszę znowu szukać i kupić takiego do skrzyni manualnej a tego sprzedać lub zamienić. Pomóżcie proszę, pozdrawiam kaczomar1
padł w mym aucie sterownik

DzieĂą dobry,
niestety ten kod nie pasuje
Dziękuje olo_gsm za podpowiedź
Teraz muszę się zastanowić czy poszukać ponownie na allegro sterownika czy jeździć z zapalonym asrem - irytujące jest to a nie dość, że z tym mam problem to jeszcze wyświetlacz padł
ale wpisze w innej kategorii. Pozdrawiam Marcin
niestety ten kod nie pasuje

Teraz muszę się zastanowić czy poszukać ponownie na allegro sterownika czy jeździć z zapalonym asrem - irytujące jest to a nie dość, że z tym mam problem to jeszcze wyświetlacz padł