pytanie jak w temacie, jeżdzę na felgach 225/45/17, gdy hamuję z prędkości +- 80 to jest wszystko ok, ale gdy hamuję od prędkości 130 i wyżej to kierownica drży , i nie wiem co może być tego przyczyną

ktoś ma jakieś pomysły?
ja bym sie tym niesugerowal tarcze mogles pokrzywic wystarczylo wpasc w dobra kaluze i powszystkim a tez znam ludzi co kupili nowe i po 1 dniu pokrzywili ja bym sprwdzil tarcze i felgi a tarcze zawsze mozna przetoczyc jak sa juz od 2006 roku to one juz chyba niesa zabogate ?kopec pisze:mam paragon i pierwszy właściciel wymienił tarcze w 2006 roku, miałą wtedy przebiegu około 280 000km, a teraz mam 320 000 , więc tarcze myślę że są ok
zazwyczaj beda to tarcze hamulcowe od przegrzania jak pisza innikopec pisze:witam,
pytanie jak w temacie, jeżdzę na felgach 225/45/17, gdy hamuję z prędkości +- 80 to jest wszystko ok, ale gdy hamuję od prędkości 130 i wyżej to kierownica drży , i nie wiem co może być tego przyczynąjak nie hamuje i jade na luzie to nie ma żadnych problemów przy tej prędkości, a felgi miałem świerzo wyważone.
ktoś ma jakieś pomysły?