problem w tym czy mój układ hamulcowy sobie poradzi z takimi dużymi hamulcami?
Teraz są 320mm 280mm-pytanie ma harakter decydujący,bo jeżeli mam zmieniac serwo,kompresor itd. to raczej odpuszczę sobie

.
ciekawe jak ze sterownikiem abs,tam jest zapisane jakie tarcze są na aucie?Immo pisze:Wg ETKI pompa hamulcowa i serwo są takie same dla wszystkich wersji silnikowych.
No chyba nie liczyłeś, że w ciągu 24h otrzymasz na forum A6 dziesiątki super sprawdzonych porad dotyczących A8olimpus104 pisze:ciekawe jak ze sterownikiem abs,tam jest zapisane jakie tarcze są na aucie?
Cienko coś z podpowiedziami,panowie jak to jest?
znalałem coś takiego na stronie Roch Tech-jak kodowanie sterownika hamulców i są podane kodowania dla różnych zestawów hamulcowych i rozstawu osi A8/S8 Long itd.więc z tąd moje pytanieImmo pisze:No chyba nie liczyłeś, że w ciągu 24h otrzymasz na forum A6 dziesiątki super sprawdzonych porad dotyczących A8olimpus104 pisze:ciekawe jak ze sterownikiem abs,tam jest zapisane jakie tarcze są na aucie?
Cienko coś z podpowiedziami,panowie jak to jest?
Jeśli miałbyś jakieś pojęcie u działaniu układu hamulcowego, to co napisałem powinno Ci w zupełności wystarczyć jako odpowiedź na Twoje pytanie.
Skoro nie, to napiszę jeszcze że pompy ABS różnią się numerami między silnikami 10/12 cyl, a mniejszymi. Czym dokładnie się różnią tego nie wiem. Tyle że pompa ABS nie ma tu nic do rzeczy.
ps. Pytanie o rozmiar tarcz w sterowniku ABS to chyba taki żarcik dla rozluźnienia atmosfery?