Witam wszystkich
potrzebuje wymienić znaczki s-line z boku samochodu
dokładnie chodzi mi o ten znaczek:
http://allegro.pl/oryginalny-znaczek-em ... 04948.html
Za pomoca jakiego kleju przymocować taki znaczek?
Za pomoca jakiego kleju przymocowa znaszek s-line ?
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: ŁUKASZ
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Co do taśmy, to jest oczywiście bardzo dobry sposób na przyklejanie znaczków, ale to musi być koniecznie taśma montażowa. To jest taka dwustronna piankowa taśma. Zazwyczaj jest bardzo mocna i fabryczne znaczki też często są na taką taśmę montowaną.
Lakier odtłuścisz i będzie ok. Tylko uwaga bo jak już się przyklei to się trzyma bardzo mocno
Ja na taśmę montażową miałem przyklejony lip spoiler na klapie bagażnika w BMW (oczywiście odpowiedniej szerokości ta taśma firmy 3M) i przez 3 lata trzymała się bardzo sztywno, mocno, nic się nie odklejało.
Estetykę też można osiągnąć na wyższym poziomie niż klejem (zawsze gdzieś wyjdzie
)
Lakier odtłuścisz i będzie ok. Tylko uwaga bo jak już się przyklei to się trzyma bardzo mocno

Ja na taśmę montażową miałem przyklejony lip spoiler na klapie bagażnika w BMW (oczywiście odpowiedniej szerokości ta taśma firmy 3M) i przez 3 lata trzymała się bardzo sztywno, mocno, nic się nie odklejało.
Estetykę też można osiągnąć na wyższym poziomie niż klejem (zawsze gdzieś wyjdzie

A6 C6 3.0TDI quattro z wydechem by Street Lane Garage