[All] Przyciemnianie szyb
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Ja mam takie pytanie, czy wypada przyciemnić oryginalne zielone szyby? chciałbym zrobić całe autko na 30 góra 40% ale czy to ma sens i czy to coś w ogóle da? jak ktoś by mógł mi to zrobić na jakimś symulatorze :-D :-D :-D z góry dzięki
![Obrazek]()
100-c4-25-tdi-skarbek-vt24105.htm
100-c4-25-tdi-skarbek-vt24105.htm
http://www.gregfoll.pl/
Goraco Polecam
Ja robilem jakies 2 lata temu zaplacilem 450zl
Teraz niewiem ile bierze
Moze sie komus przyda
Goraco Polecam
Ja robilem jakies 2 lata temu zaplacilem 450zl
Teraz niewiem ile bierze
Moze sie komus przyda
- Załączniki
-
- Lista Firm Szyby.rar
- (50.3 KiB) Pobrany 2834 razy
- Wawryn
- Forum Audi A6 / A7
szybki
Dołączam się do tematu przeleciałem wszystkie strony,ale nie ma tam ile % (w PL) ma być prześwitu z przodu,z tyłu w szybach?
Poprzyciemnialiście szybki ok ,ale jak na to badania techniczne? POLICJA ?miał ktoś styczność i problem?i jak go rozwiązał?
Osobiście jestem za lekkim przyciemnieniem,ładnie to wygląda wg mojej oceny ale jak zmieni się przepuszczalność po zastosowaniu folii?
Wiem dużo pytań,ale nurtuję mnie to bo pokusa jest niesamowita.... 8-)
Poprzyciemnialiście szybki ok ,ale jak na to badania techniczne? POLICJA ?miał ktoś styczność i problem?i jak go rozwiązał?
Osobiście jestem za lekkim przyciemnieniem,ładnie to wygląda wg mojej oceny ale jak zmieni się przepuszczalność po zastosowaniu folii?
Wiem dużo pytań,ale nurtuję mnie to bo pokusa jest niesamowita.... 8-)
A6 C5 2.4 Benz+LPG Autom
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
ja w sowjej A6 C4 i na ori zielonych szybach żuciłem 70 % i fajnie wyglada :P tym bardziej jak zażuce ori roletki :P ale powiem ze ndal mnie meczy to zebym z 90 dał
ale tak jest wsumie w sam raz a jak przyciemniasz to bedziesz mial naklejone atest , ale z tego co wiem w polsce mozesz nawet sobie zamalowac je sprejem od słupków w tył 180 stopni :D
tak dla porównania :D
przed
![Obrazek]()
i po
narazie tylko to foto
![Obrazek]()

ale tak jest wsumie w sam raz a jak przyciemniasz to bedziesz mial naklejone atest , ale z tego co wiem w polsce mozesz nawet sobie zamalowac je sprejem od słupków w tył 180 stopni :D
tak dla porównania :D
przed
i po
narazie tylko to foto

nie ma to jak jedno auto, dwie nogi, trzy pedały, cztery koła, pięć cylindrów i sześć litrów na setkę...
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie
www.ptwm.pl
Pomóż wystarczy ze przekażesz 1% swojego podatku.Numer KRS 0000064892 z dopiskiem Aleksandra Życińska.Mukowiscydoza codzienna walka o oddech! Dziękuje wszystkim za wsparcie