[A6 C5] Lusterka
[A6 C5] Lusterka
Potrzebuje info jakiego (od jakiej wersji itd) szukać prawego lusterka pełnowymiarowego aby po wymianie można było bez kombinowania założyć obudowy z in-pro.
RaKo, pisiemu chodzilo o to zeby kupic przedliftowe anglia wtedy masz teoretycznie pelnowymiarowe oba.ale nei kupisz in.pro przed liftem w obu jednakowych obudowach..sam to przerabialem.mialem zalozone dwa lustra jednakowe sprzed liftu czyli a6c4 i nei bylo komletow z takim ukaldem.zawsze przed liftem jest jedno mniejsze.a tak jak napisales po lifcie roznia sie ksztaltem obudowy...czyli w sumie zakladajac i tak identyczne obudowy po lifcie.mozna to zalozyc tak ajk mowisz na korpus przedliftu.
reasumujac dokup lustro dostosowane do twojego wieku auta.moze byc angol.jak masz przedlift to kup rzedlift anglia duze.jesli amsz polift kup poliftowe .bedzie najpewniej.
reasumujac dokup lustro dostosowane do twojego wieku auta.moze byc angol.jak masz przedlift to kup rzedlift anglia duze.jesli amsz polift kup poliftowe .bedzie najpewniej.
reasumujac dokup lustro dostosowane do twojego wieku auta.moze byc angol.jak masz przedlift to kup rzedlift anglia duze.jesli amsz polift kup poliftowe
Podsumowujac
- Dokupując odpowiednie do wieku mojego auta musi to byc przed lift angol
- Jesli kupie prawe z angola nie dostane chromów
-Zmieniajac na poliftowe z prawej strony musze takze zmienic z lewej zeby dostac chromy
Wychodzi na to zeby miec chromy, prawe lustro musi zostac małe
Podsumowujac
- Dokupując odpowiednie do wieku mojego auta musi to byc przed lift angol
- Jesli kupie prawe z angola nie dostane chromów
-Zmieniajac na poliftowe z prawej strony musze takze zmienic z lewej zeby dostac chromy
Wychodzi na to zeby miec chromy, prawe lustro musi zostac małe

http://allegro.onet.pl/item1172449037_l ... _roku.html cos takiego znalazłem tylko zastanawiam sie szukajc tego nieszczesnego lusterka czy kostka pod sterowanie bedzie pasowala z po liftowego??
Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 14:28 przez W_o_j_T_e_K, łącznie zmieniany 2 razy.
W_o_j_T_e_K, najprawdopodobniej jesli kupisz szklo to z tasma do klejenia na podstawe do lustra.zadko sa w sprzedazy szkla z elelementem obudowy ktory od razu montujesz w lusterku.najczesciej kupujsz samo szklo i najpeirw je naklejasz a potem dopiero to montujesz w lustrze.oczywiscie mowimy o lewym.w prawym tak samo ale tam juzmasz calosc z auckji.