Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] Lusterka

Koła, spojlery, grille, lotki, blendy z pominięciem rezania.
W_o_j_T_e_K

[A6 C5] Lusterka

Post autor: W_o_j_T_e_K » 01 sie 2010, 12:58

Potrzebuje info jakiego (od jakiej wersji itd) szukać prawego lusterka pełnowymiarowego aby po wymianie można było bez kombinowania założyć obudowy z in-pro.

RaKo
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: RaKo » 03 sie 2010, 12:18

Pisi, nie bardzo rozumię Twoją wypowiedź,bo sprawa leży w kwesji lusterek poliftowych,chodzi o szkła,bo kształt obudowy jest inny,w angli też są poliftówki :mrgreen: więc jaki problem ze zmianą szkieł i trójkątów,trójkąty do anglika podchodzą nawet z przed liftu <ok> do tego obudowy in-pro i po temacie.

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 03 sie 2010, 13:02

RaKo, pisiemu chodzilo o to zeby kupic przedliftowe anglia wtedy masz teoretycznie pelnowymiarowe oba.ale nei kupisz in.pro przed liftem w obu jednakowych obudowach..sam to przerabialem.mialem zalozone dwa lustra jednakowe sprzed liftu czyli a6c4 i nei bylo komletow z takim ukaldem.zawsze przed liftem jest jedno mniejsze.a tak jak napisales po lifcie roznia sie ksztaltem obudowy...czyli w sumie zakladajac i tak identyczne obudowy po lifcie.mozna to zalozyc tak ajk mowisz na korpus przedliftu.
reasumujac dokup lustro dostosowane do twojego wieku auta.moze byc angol.jak masz przedlift to kup rzedlift anglia duze.jesli amsz polift kup poliftowe .bedzie najpewniej.

W_o_j_T_e_K

Post autor: W_o_j_T_e_K » 03 sie 2010, 17:43

reasumujac dokup lustro dostosowane do twojego wieku auta.moze byc angol.jak masz przedlift to kup rzedlift anglia duze.jesli amsz polift kup poliftowe
Podsumowujac
- Dokupując odpowiednie do wieku mojego auta musi to byc przed lift angol
- Jesli kupie prawe z angola nie dostane chromów
-Zmieniajac na poliftowe z prawej strony musze takze zmienic z lewej zeby dostac chromy
Wychodzi na to zeby miec chromy, prawe lustro musi zostac małe ;(

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 03 sie 2010, 20:08

W_o_j_T_e_K, kup lustro przed lift angol.a obudowy in.pro po lifcie i bedzie git.

W_o_j_T_e_K

Post autor: W_o_j_T_e_K » 03 sie 2010, 22:14

tomkom1 jesteś pewien ze będą pasowały :-P :mrgreen:

A po czym poznać lift i przed lift?? tak na wypadek gdyby gościu od lusterka chciał mnie wyhuhu :-D

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 03 sie 2010, 22:32

W_o_j_T_e_K, stelaz jest taki sam obu lusterek wiec kupuj poprostu najtansze duze

W_o_j_T_e_K

Post autor: W_o_j_T_e_K » 04 sie 2010, 07:26

Przeglądałem właśnie allegro i chyba robert229 ma racje po lifcie są dużo bardziej ścięte :cry:

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 04 sie 2010, 12:36

W_o_j_T_e_K, masz racje sam sie zakrecilem.szkla nie beda pasic przedlifotwe.pozostaje zakpu po lifcie i do tego szklo do lewego

W_o_j_T_e_K

Post autor: W_o_j_T_e_K » 04 sie 2010, 13:51

tomkom1 o kupnie samego szkła na lewe lusterko nie pomyślałem ;-) i tak miałem wymieniać bo z niebieskiego polowa zrobiła się brązowa wiec muszę się rozglądnąć za samym szkłem :-( teraz kwestia zakupu taniego po liftowego lusterka prawego :mrgreen:

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 04 sie 2010, 14:00

widze znowu usmiech wiec wstapila nadzieja w serce twe.brawo.szukaj czasami mozna kupic nawet bez obudowy taniej.mi sie tak udalo.

W_o_j_T_e_K

Post autor: W_o_j_T_e_K » 04 sie 2010, 14:02

http://allegro.onet.pl/item1172449037_l ... _roku.html cos takiego znalazłem tylko zastanawiam sie szukajc tego nieszczesnego lusterka czy kostka pod sterowanie bedzie pasowala z po liftowego??
Ostatnio zmieniony 04 sie 2010, 14:28 przez W_o_j_T_e_K, łącznie zmieniany 2 razy.

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 04 sie 2010, 14:04

jak iwdze to ta kosc jest taka sama jak w c4 wiec w twojej tym bardziej bedzie oki.cena dobra.

W_o_j_T_e_K

Post autor: W_o_j_T_e_K » 04 sie 2010, 14:28

Jeszcze jedno przyszło mi do głowy czy mocowanie samego szkła jest takie samo przed i po lifcie w przypadku zmiany w lewym lusterku??

Forum Audi A6 .

Post autor: Forum Audi A6 . » 04 sie 2010, 15:06

W_o_j_T_e_K, najprawdopodobniej jesli kupisz szklo to z tasma do klejenia na podstawe do lustra.zadko sa w sprzedazy szkla z elelementem obudowy ktory od razu montujesz w lusterku.najczesciej kupujsz samo szklo i najpeirw je naklejasz a potem dopiero to montujesz w lustrze.oczywiscie mowimy o lewym.w prawym tak samo ale tam juzmasz calosc z auckji.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Tuning wizualny”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja