[ A6 C6 Avant] Chiptuning silnika 2.7 TDI Multitronic
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam panowie. Jak po tym podniesieniu mocy w 2.7 tdi multitronic?? Skrzynia daje rade? Ile podnieść aby bylo bezpiecznie. Moje Audi ma przebieg 230tys i jestem 2 wlascicielem. Auto osobiscie przywiozlem ze Szwajcarii. Jest w idealnym stanie technicznym i nie chce tego zmieniac. Ale mocy troche brakuje. Dzieki za dopowiedzi. Pozdrawiam
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Przemysław
- Rocznik: 2012
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 4.2 360KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: DSG
- Paliwo: Diesel
również podbijam pytanie,
czy jest na forum ktoś ze skrzynią MULTI i silnikiem 2.7 TDi, kto zrobił już chipa i może z nami podzielić się opinią.
interesuje mnie zachowanie silnika i skrzyni po podniesieniu mocy, a na marginesie czy spada chociaż trochę spalanie?
czy jest na forum ktoś ze skrzynią MULTI i silnikiem 2.7 TDi, kto zrobił już chipa i może z nami podzielić się opinią.
interesuje mnie zachowanie silnika i skrzyni po podniesieniu mocy, a na marginesie czy spada chociaż trochę spalanie?
Ochrona komponentu online, także zdalnie.
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
POLSKIE Menu, lektor i mapy w MMI 2G / 3G Basic, High, Plus / Concert / RMC / MIB2 / Mh2p + konwersja USA na EU, AndroidAuto - Carplay
Naprawa jednostek MMI 3G zielony\czerwony ekran oraz bez reakcji, naprawa BOOTLOADER 2G HIGH
spalanie na pewno spadnie silnik staje sie zwawszy jakby samochod wazyl ok 1T mniej. nie wiem jak multi to zniesie ja mam tipa i quattro zrobiony program na 215kM i 460Nm chodzi jak marzenieremont5 pisze:również podbijam pytanie,
Z tym spalaniem po sofcie to bym sie klucil
Nie wierz w to co fis pokazuje tylko ile km na baku zrobisz bo znakomita wiekszosc tunerow dekalibruje spalanie calkowicie robiac softy nieumiejetnie badz na szybko. Osobiscie Multitronica w 2.7TDI bym nie ruszal bo on ma juz problemy przy zwyklym 2.0TDI 140PS.

Czipsy, Diagnostyka, Flashowanie UK
Rozrząd Audi A6 C6 2.7 TDI BPP.
Rozrząd Audi A6 C6 2.7 TDI BPP.