Mój problem jest taki że mam taki błąd 17956 i za bardzo nie mam pojęcia co z tym zrobić miał ktoś już kiedyś podobny przypadek czego szukać

...ku*wa, po jakiemu to jest napisane? A na dodatek ta "różnica we wydechach" w tytule wątku... Niech któryś z moderatorów to poprawi. ...to nie jest forum analfabetów.rapet1 pisze:Witam jak że to mój pierwszy temacik
nie wargol sie taka literówka może się każdemu wkraść co do wydech może masz i rację poniosło mnie zaraz poprawięMoreno pisze:...ku*wa, po jakiemu to jest napisane? A na dodatek ta "różnica we wydechach" w tytule wątku... Niech któryś z moderatorów to poprawi. ...to nie jest forum analfabetów.rapet1 pisze:Witam jak że to mój pierwszy temacik
No proszę... kilka dni temu się zarejestrował i już odpyskuje. Odrobina pokory by ci się przydała.rapet1 pisze: nie wargol sie tak literówka może się każdemu wkraść
Żadna pyskówka ty wyskoczyłeś z analfabetą a to że masz troszkę więcej stażu nie uprawnia cię do tego byś zaraz jechał po mnie mogłeś spokojnie na pw napisać a nie zaraz wyskakiwać na forum , nie jest to moje pierwsze forum więc wiem jakie panują zasadyMoreno pisze:No proszę... kilka dni temu się zarejestrował i już odpyskuje. Odrobina pokory by ci się przydała.rapet1 pisze: nie wargol sie tak literówka może się każdemu wkraść
Dobra rada na przyszłość: przeczytaj swój tekst zanim klikniesz na "wyślij".
Metyoo... moim zdaniem, niezależnie od tego jaki to kącik, ze względu na szacunek dla innych oraz poszanowanie dla ojczystego języka, każdy powinien się chociaż starać pisać w miarę poprawnie.
Schludnie napisany tekst nie męczy podczas jego czytania tak jak ten napisany niechlujnie. A my wszyscy odpisujemy przecież z własnej woli. A z tego wynika, że schludne pisanie jest w interesie każdego szukającego odpowiedzi. ...a zresztą róbcie co chcecie.