Mój problem jest taki że mam taki błąd 17956 i za bardzo nie mam pojęcia co z tym zrobić miał ktoś już kiedyś podobny przypadek czego szukać
Błąd 17956 i różnica w oznaczeniu tłumików
Błąd 17956 i różnica w oznaczeniu tłumików
Witam jako że to mój pierwszy temacik chciałbym wszystkich przywitać serdecznie
Mój problem jest taki że mam taki błąd 17956 i za bardzo nie mam pojęcia co z tym zrobić miał ktoś już kiedyś podobny przypadek czego szukać
Druga sprawa taka że dziś rozwaliłem tłumik i chcę coś kupić na szybko używanego , problem w tym że ja mam nr 4B0253611 Df lub OF i tu pytanie czy z takim nr 4B0253611 AH będzie pasował?? Co oznaczają te ostatnie literki 
Ostatnio zmieniony 02 mar 2016, 21:34 przez rapet1, łącznie zmieniany 1 raz.
Codziennie rano wstaję i sprawdzam czy nie ma mnie na liście najbogatszych ludzi na świecie , jeżeli nie to ubieram się i idę do roboty
- Arrni
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Arni
- Rocznik: 2007
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
17956 / P1548 / 005448 - Zawór ciśnienia doładowania Controle (N75): otwarty obwodu
możliwe Objawy
Odmienne zachowanie
Utrata mocy
tryb Limp
Możliwe przyczyny
Okablowanie i / lub połączenia uszkodzony (zwarcie)
N75 uszkodzony
Możliwe rozwiązania
Sprawdzić okablowanie i połączenia
Sprawdzić / wymienić N75
czesta usterka tego zaworu.
możliwe Objawy
Odmienne zachowanie
Utrata mocy
tryb Limp
Możliwe przyczyny
Okablowanie i / lub połączenia uszkodzony (zwarcie)
N75 uszkodzony
Możliwe rozwiązania
Sprawdzić okablowanie i połączenia
Sprawdzić / wymienić N75
czesta usterka tego zaworu.
-
Moreno
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 163KM
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Re: Błąd 17956 i różnica we wydechach
...ku*wa, po jakiemu to jest napisane? A na dodatek ta "różnica we wydechach" w tytule wątku... Niech któryś z moderatorów to poprawi. ...to nie jest forum analfabetów.rapet1 pisze:Witam jak że to mój pierwszy temacik
- metyoo
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Metyoo
- Rocznik: 1993
- Moje auto: S4 C4
- Silnik: 2.0 130KM
- Kontakt:
Moreno, to nie jest też kącik literacki, ani forum PWN...
Masz coś do napisania w temacie to napisz. Mi też wiele rzeczy nie odpowiada, ale na dysleksję nie ma leku.
Arrni, awaria N75 wcale nie jest taka częsta w 2.7T, w przeciwieństwie do gnojowozów
rapet1, N75 znajdziesz pod plastikową pokrywą. Stojąc od przodu, lewa strona kolektora ssącego.
![Obrazek]()
Masz coś do napisania w temacie to napisz. Mi też wiele rzeczy nie odpowiada, ale na dysleksję nie ma leku.
Arrni, awaria N75 wcale nie jest taka częsta w 2.7T, w przeciwieństwie do gnojowozów
rapet1, N75 znajdziesz pod plastikową pokrywą. Stojąc od przodu, lewa strona kolektora ssącego.

nie wargol sie taka literówka może się każdemu wkraść co do wydech może masz i rację poniosło mnie zaraz poprawięMoreno pisze:...ku*wa, po jakiemu to jest napisane? A na dodatek ta "różnica we wydechach" w tytule wątku... Niech któryś z moderatorów to poprawi. ...to nie jest forum analfabetów.rapet1 pisze:Witam jak że to mój pierwszy temacik
metyoo dzięki za odp pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 mar 2016, 21:23 przez rapet1, łącznie zmieniany 1 raz.
Codziennie rano wstaję i sprawdzam czy nie ma mnie na liście najbogatszych ludzi na świecie , jeżeli nie to ubieram się i idę do roboty
-
Moreno
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Silnik: 2.4 163KM
- Kontakt:
No proszę... kilka dni temu się zarejestrował i już odpyskuje. Odrobina pokory by ci się przydała.rapet1 pisze: nie wargol sie tak literówka może się każdemu wkraść
Dobra rada na przyszłość: przeczytaj swój tekst zanim klikniesz na "wyślij".
Metyoo... moim zdaniem, niezależnie od tego jaki to kącik, ze względu na szacunek dla innych oraz poszanowanie dla ojczystego języka, każdy powinien się chociaż starać pisać w miarę poprawnie.
Schludnie napisany tekst nie męczy podczas jego czytania tak jak ten napisany niechlujnie. A my wszyscy odpisujemy przecież z własnej woli. A z tego wynika, że schludne pisanie jest w interesie każdego szukającego odpowiedzi. ...a zresztą róbcie co chcecie.
Żadna pyskówka ty wyskoczyłeś z analfabetą a to że masz troszkę więcej stażu nie uprawnia cię do tego byś zaraz jechał po mnie mogłeś spokojnie na pw napisać a nie zaraz wyskakiwać na forum , nie jest to moje pierwsze forum więc wiem jakie panują zasadyMoreno pisze:No proszę... kilka dni temu się zarejestrował i już odpyskuje. Odrobina pokory by ci się przydała.rapet1 pisze: nie wargol sie tak literówka może się każdemu wkraść
Dobra rada na przyszłość: przeczytaj swój tekst zanim klikniesz na "wyślij".
Metyoo... moim zdaniem, niezależnie od tego jaki to kącik, ze względu na szacunek dla innych oraz poszanowanie dla ojczystego języka, każdy powinien się chociaż starać pisać w miarę poprawnie.
Schludnie napisany tekst nie męczy podczas jego czytania tak jak ten napisany niechlujnie. A my wszyscy odpisujemy przecież z własnej woli. A z tego wynika, że schludne pisanie jest w interesie każdego szukającego odpowiedzi. ...a zresztą róbcie co chcecie.