Witam.
Kupiłem 2 tyg temu c5tke. Ogólnie jestem bardzo zadowolony ale po tygodniu podczas jazdy z małymi prędkościami jakby z prawego koła albo z półosi na wybojach, wydobywa się przerażający dźwięk jakby ocierał metal o metal albo metal o asfalt. Znajomy mechanik na szybko posprawdzał wahacze śruby wszystko dokręciliśmy. Swoją drogą przejechałem 600 km z luźnymi śrubami łączące zawieszenie z nadwoziem

. Niestety dźwięk nadal się wydobywa. Mechanik stwierdził że nie ma niebezpieczeństwa że coś się oberwie ale dźwięk jest niepokojący. Warto dodać że wydobywa się również przy załączaniu jedynki kiedy koło dostaje energii kinetycznej żeby ruszyć, lub analogicznie po załączaniu napędu w trakcie jazdy wrzucając bieg z neutrala. Dźwięk nie jest słyszalny przy zamkniętych oknach. Bardzo był bym wdzięczny gdyby ktoś mógł mnie nakierować na problem bo przebywam za granicą w krainie euro i nie mogę po prostu zajechać do warsztatu bo zbankrutuje

. Warto dodać że samochód zachowuje się normalnie trakcja ok, hamowanie ok, zawieszenie chodzi gładko nie stuka. Sprawdzałem też osłonki, nic nie odstaje.