Witam koledzy
Nie wiecie może czy -40 st.C ktore wyswietla mi na Vag-u w kanale 07 w okienku 3 ma wpływ na działanie mojej klimy? to samo -40 pojawia mi sie na zegarach kiedy robie output test klimy.
Mechanik propunuje mi wymiane sprezarki chociaz ona "cyka" podczas zalaczania i kolo sie kreci.
Jedyny blad jaki mi wyswietla to czujnik G17 zwarcie lub przerwa. Wprawdzie tego czujnika nie moge znaleźć. Nie ma go nigdzie z przodu...
Nie wiem co robić...
Z góry dzięki za pomoc
Klimatyzacja sporadycznie da się załączyć
Klimatyzacja sporadycznie da się załączyć
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Tutaj masz o czujniku viewtopic.php?t=55269
Myślę że mechanik chce Cię naciągnąć. Zacznij od czujnika
Myślę że mechanik chce Cię naciągnąć. Zacznij od czujnika

Warsztat, naprawy Audi A6.
Szukałem czujnika ale niestety nie znalazlem. W sumie odkad mam auto to go szukam... Nie wiem gdzie on może być. W pasie przednim na pewno go nie ma a temperature pokazuje mi normalnie na liczniku poza tym output testem gdzie wtedy pokazuje -40. Pod zbiorniczkiem wyrownawczym wspomagania nie mam zadnej skrzynki ani nic w tym stylu. Jakies kable wychodza z blotnika obok zbiornika od plynu do spryskiwaczy. Znalazlem tam dwa gniazda puste i tak zastanawiam sie czy moze nie mam calej wiazki od tego czujnika ze zderzaka? O to foty tych gniazd moze ktos bedzie mial inny pomysl jeszcze co mam dalej robic? 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.