Kierownica w moim Autku zachowuje sie dziwnie. Ale po kolei.
W tym roku już 3 razy ustawiałem geometrię kół przód i tył. Za każdym razem po ustawieniu kierownica była pochylona lekko w prawą stronę ale koła były prosto. Po jakimś czasie auto zaczynało " myszkować " po drodze co jest bardzo uciążliwe, ale kierownica nie zmieniała swojej pierwotnej pozycji.
Ostatnio a dokładnie kilka dni temu kierownica zaczęła być prosto ( a nie tak jak poprzednio lekko skręcona) a koła nadal są ustawione prosto. 13.07 byłem na przeglądzie i koleś powiedział że luzów nie ma ( przegląd bo się dowód skończył ). Teraz kierownica raz jest prosto raz lekko skręcona - auto "myszkuje" jeszcze bardziej ale nic nie stuka i nic nie puka. Jedynie podczas skręcania przy cofaniu można usłyszeć delikatne puk przy prawie maksymalnym skręcie. Wulkanizator kilka dni temu powiedział mi że powinienem ustawić zbieżność bo mi opony drze od wewnętrznej strony ( ale tylko przednie ).
Nie wiem co robić bo niby wszystko git a jak się jedzie to trzeba co chwilę kontrować delikatne kierownice jak w jakimś Starze z lat 70

Nie wiem co teraz zrobić bo u znajomego na stacji diagnostycznej jak byłem 2 dni temu to też stwierdził że jest wszystko ok.
POMOCY PROSZę.
Jeśli opis jest zbyt nie dokładny to dajcie znać to dopiszę więcej informacji.