koledzy brakuje juz mi sli do tego abs w audi dzieje sie to tym ze caly czas pali mi sie abs i esp nie wysiwlta mi na fis czerwonego abs wiadomo chodzi o (!) takze jest ok po podlaczeniu vag okazuje sie czujnik tylnego kola lewego wiec wymienilem nawet na ten sam ( ta sama nr i firma) kasuje blad przez vag i o dziwo nadal jest abs i esp swiecace sie . i ponownie blad cujnik tylnego kola lewego . Na miare tego kontroli ot tak sobie potrafia zgasnac i system zaczyna prawidlowo dzialac do czasu kiedy znow mu sie nie odwidzi i ponownie rozlacza system abs esp i kontrolki macie jakies pomysly do tego?
vag pokazuje caly cza ten sam blad , czujnik nowy (uzywka wymontowana z dzialajacego systemu abs) ,
mam sprawdzic pierscien na przegubie? no wiewiem juz sam help me!!

mała aktualizacja :
po 3 h siadam do auta odpalam kontrolki peiknie gasana esp pracuje abs pracuje sprawdzalem poprzez rozpedzenie sie i ostre hamowanie takze wszystko ok zgasilem silnik poszedlem do domu zadowolowny po 15 minutach wracam do auta i spowrotem magia kontrolki az w oczy swieca rzecz jasna abs nie pracuje i esp takze wiec co wy na to?