Cześć, znalazłem warsztat w pobliżu Warszawy, który zna temat związany z wymianą napędu pompy olejowej oraz warsztat na śląsku. Ja osobiście robiłem na śląsku, nie wymieniałem całej pompy tylko napęd. Czy to dobre rozwiązanie - to Wam napiszę za jakiś czas jak pojeżdże na tym trochę. Jest jeszcze kolega z małopolski - z tego forum, który deklarował że jest w stanie wykonac wymianę tej pompy. Namiary na W-we i ÂŚląsk podam na PW zainteresowanym (oprócz koegi z forum, który musiałby na to zgodę wyrazić). To dla tych którzy nie mają możlwości podjechać na północ.
Teraz szukam mechanika od klimy bo sk... ogłupiał i wali goracym powietrzem z nawiewów bocznych i tylnego a delikatnie chłodnym ze środkowego, w dodatku jak mu włacze tryb"ECONOMY" to dalej ładuje goracym powietrzem. Oszaleć można z tym modelem auta.
Oczywiście wiem ze moga to być zabrudzone zaworki nagrzewnicy na podszybiu, ale dlaczego w trybie economy tez daje gorące? - nie wiem i nawet nie chce się domyślac
Może ktoś z Was miał ten problem i rozwiązał go gdzieś w małopolsce albo na ślasku? Jak macie jakiś sprawdzony serwis klimy to dajcie prosze namiary...
pzdr
Greedy