[a6 c5] panel klimatyzacji numer seryjny
- 

wallywally
- Forum Audi A6 / A7 
[a6 c5] panel klimatyzacji numer seryjny
witam. jest moze jakis sposob na sprawdzenie numeru seryjnego panelu klimatyzacji? naklejka zostala zerwana i jedyne co zostalo to data produkcji tej jednostki 29.06.01...

- 

rokob33
- Forum Audi A6 / A7 
- Imię: Robert
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Re: [a6 c5] panel klimatyzacji numer seryjny
mozna podajac model samochodu i jego dane identyfikacyjne jak bedzie uprzejmy gosc z dzialu czesci z serwisu audi to poda( ale nie musi) nr seryjny, ale tez nie zagwarantuje ze to taki ma byc przerabialem ostatnio podobny temat i podobno wazne jest aby panel klimy byl z przed liftu jezeli auto takie jest lub po lifcie jezeli jest po lifcie,(podobno jest jakas niewielka roznica w rozmiarze i moze byc w natezeniu podswietlenia ale nie wiem na pewno) z tym nie ma problemu bo na uzywkach jest data  wiec juz wiadomo z jakiego okresu pochodzi panel klimy bo jak sie domyslam chodzi o wymiane na inny ,no i oczywiscie trzeba zwrocic uwage zeby obslugiwal to co orginalny czyli np.podgrzewane fotele lub jezeli tej funkcji nie ma ,byl bez tej regulacji na ale to jest oczywiste a tak dla ciekawosci w serwisie krzykneli ok 3300 za panel ,no ale od czego jest allegro  ,aha przypomnialo mi sie ze chyba jak jest podpiety pod vaga i polaczony z panelem klimy jezeli w twoim przypadku sie skomunikuje to chyba tez wyswietli nr panelu tak mi sie cos przypomina ze jak moj byl pod vagiem to na monitorze pokazal sie nr seryjny
 ,aha przypomnialo mi sie ze chyba jak jest podpiety pod vaga i polaczony z panelem klimy jezeli w twoim przypadku sie skomunikuje to chyba tez wyswietli nr panelu tak mi sie cos przypomina ze jak moj byl pod vagiem to na monitorze pokazal sie nr seryjny

,aha przypomnialo mi sie ze chyba jak jest podpiety pod vaga i polaczony z panelem klimy jezeli w twoim przypadku sie skomunikuje to chyba tez wyswietli nr panelu tak mi sie cos przypomina ze jak moj byl pod vagiem to na monitorze pokazal sie nr seryjny
 ,aha przypomnialo mi sie ze chyba jak jest podpiety pod vaga i polaczony z panelem klimy jezeli w twoim przypadku sie skomunikuje to chyba tez wyswietli nr panelu tak mi sie cos przypomina ze jak moj byl pod vagiem to na monitorze pokazal sie nr seryjnywallywally pisze:witam. jest moze jakis sposob na sprawdzenie numeru seryjnego panelu klimatyzacji? naklejka zostala zerwana i jedyne co zostalo to data produkcji tej jednostki 29.06.01...