[a6 c5] panel klimatyzacji numer seryjny
-
- Forum Audi A6 / A7
[a6 c5] panel klimatyzacji numer seryjny
witam. jest moze jakis sposob na sprawdzenie numeru seryjnego panelu klimatyzacji? naklejka zostala zerwana i jedyne co zostalo to data produkcji tej jednostki 29.06.01...
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1997
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Re: [a6 c5] panel klimatyzacji numer seryjny
mozna podajac model samochodu i jego dane identyfikacyjne jak bedzie uprzejmy gosc z dzialu czesci z serwisu audi to poda( ale nie musi) nr seryjny, ale tez nie zagwarantuje ze to taki ma byc przerabialem ostatnio podobny temat i podobno wazne jest aby panel klimy byl z przed liftu jezeli auto takie jest lub po lifcie jezeli jest po lifcie,(podobno jest jakas niewielka roznica w rozmiarze i moze byc w natezeniu podswietlenia ale nie wiem na pewno) z tym nie ma problemu bo na uzywkach jest data wiec juz wiadomo z jakiego okresu pochodzi panel klimy bo jak sie domyslam chodzi o wymiane na inny ,no i oczywiscie trzeba zwrocic uwage zeby obslugiwal to co orginalny czyli np.podgrzewane fotele lub jezeli tej funkcji nie ma ,byl bez tej regulacji na ale to jest oczywiste a tak dla ciekawosci w serwisie krzykneli ok 3300 za panel ,no ale od czego jest allegro
,aha przypomnialo mi sie ze chyba jak jest podpiety pod vaga i polaczony z panelem klimy jezeli w twoim przypadku sie skomunikuje to chyba tez wyswietli nr panelu tak mi sie cos przypomina ze jak moj byl pod vagiem to na monitorze pokazal sie nr seryjny

wallywally pisze:witam. jest moze jakis sposob na sprawdzenie numeru seryjnego panelu klimatyzacji? naklejka zostala zerwana i jedyne co zostalo to data produkcji tej jednostki 29.06.01...